Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η κατάσταση με τους ανεκδιήγητους ΣΥΡΙΖαιους έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σήμερα μάθαμε ότι ο διορισμένος πρόεδρος της ΕΡΤ, που την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες υποχρεωτικά, δήλωσε ότι δε θα μεταδίδονται ζωντανά οι εκδηλώσεις του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Αφιερώνουμε εξαιρετικά τη δήλωση αυτή σε όσους εγκαλούν τη Χρυσή Αυγή για ρατσισμό και ο χαρακτηρισμός τους επιστρέφεται ώς απαράδεκτος. Ρατσισμός υπάρχει αλλά μόνο εναντίον των Ελλήνων. Οι Έλληνες υφίστανται τα μνημόνια, οι Έλληνες υφίστανται τη λιτότητα, οι Έλληνες απαγορεύεται ουσιαστικά από το καθεστώς όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων όχι να διεκδικήσουν το καλύτερο, ούτε καν να ονειρευτούν!

Και την ίδια ώρα, ενώ εκείνοι με λεφτά δικά μας προβάλλουν ειδήσεις για τους λαθραίους που ήρθαν στα μέρη μας χωρίς να τους καλέσουμε και χωρίς ουτε η κυβέρνηση να κάνει κάτι επ’ αυτού για να σταματήσουν οι ροές, αλλά και χωρίς οι μεγάλες δυνάμεις που κάνουν τους πολέμους να παίρνουν θέση απέναντι στο βίαιο εξισλαμισμό της χώρας μας, εμείς λέμε όχι…Λέμε ότι είναι απαραίτητη η τήρηση του Συντάγματος και των νόμων, γιατί την ΕΡΤ την πληρώνουμε όλοι και διότι δεν υπάρχει κανένας λόγος εκτός από την οικονομική δυσπραγία και την αυξανόμενη τουρκική απειλή, να έχουμε και διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής από τις εσφαλμένες και αντισυνταγματικές πράξεις της εξουσίας.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα συνεχίσει να αφυπνίζει και να ενημερώνει τους Έλληνες, ζητώντας και απαιτώντας δίκαιη προβολή της σύμφωνα με όσα το Σύνταγμα ορίζει. Σε κάθε περίπτωση ας είμαστε έτοιμοι για όλα, γιατί ο εκνευρισμός που προκύπτει από τις αποτυχίες της ΣΥΡΙΖαιικης διακυβέρνησης, θα επιχειρηθεί να ξεσπάσουν πάνω μας. Καλή δύναμη σε όλους μας. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος, επιτέλους.

Κωνσταντίνα Σ.

Κομισάριος Τσακνής: «Η ΕΡΤ θα λογοκρίνει σταλινικά τη Χρυσή Αυγή!»

Στις 29 Ιανουαρίου 1941 πέθανε ο εθνικός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς. Άλλο ένα τυχαίο γεγονός εθνικού κυβερνήτη που πεθαίνει απρόοπτα.  Μετά την δολοφονία του εθνικού μας κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια που είπε όχι στους τραπεζίτες τοκογλύφους της Ευρώπης και ετοίμαζε την Ελλάδα να την κάνει μεγάλη και δεύτερη Ελβετία, έρχεται και ένα άλλο γεγονός του δεύτερου εθνικού κυβερνήτη μας Ιωάννη Μεταξά που και αυτός είπε το ηρωικό ΟΧΙ στους  Ιταλούς και είχε αρνηθεί να πληρώσει τα χρέη της Ελλάδας προς τους τραπεζίτες τοκογλύφους της Ευρώπης. Πολλά τυχαία γεγονότα κάθε φορά που η πατρίδα σηκώνει κεφάλι και υπάρχει προοπτική ουσιαστικής ανεξαρτησίας αντίθετα από τα συμφέροντα των «προστάτιδων δυνάμεων».

Κώστας Κ.

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Μόνο η Χρυσή Αυγή έκανε συγκέντρωση για τα Ίμια – Ντροπή στα υπόλοιπα κόμματα

Συνέλαβαν έναν γέροντα από το Άγιον Όρος ο οποίος καταδικάστηκε 20 χρόνια φυλακή και χωρίς μάλιστα να έχει δικαίωμα εφέσεως. Κι αυτό γιατί; Γιατί πέταξε μολότοφ. Σε αντίθεση με τα πρεζόνια παιδιά των βουλευτών που έχουν πετάξει τόνους μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας τα οποία ακόμα και σήμερα είναι ελεύθερα μέσα στην γιάφκα πουλώντας ταυτόχρονα και παράνομα όπλα. 20 χρόνια κύριοι. Σε γέροντα του Αγίου Όρους. Και μετά ο Τσίπρας μιλά για μια Ελλάδα που τηρεί το δίκαιο. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτή την ατιμία.

Χ. Ευάγγελος 

Προσοχή μαϊμού που δαγκώνει! Φυλλάδα «Συντακτών»: Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι (Πασόκ-Ποτάμι) και… πέρασαν την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-30-ianouariou-20171#ixzz4XICcJEk3

Exit mobile version