Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε σύναξη τουρκοφρόνων ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ: Μόνη αντίσταση στους ανθέλληνες που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας η Χρυσή Αυγή! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Σε σύναξη τουρκοφρόνων ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ: Μόνη αντίσταση στους ανθέλληνες που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας η Χρυσή Αυγή! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Σε τουρκοσύναξη στη Θράκη βρέθηκε ο βουλευτής του Σύριζα, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Στην εκδήλωση αυτή οι παριστάμενοι, προεξάρχοντος του ψευδομουφτή, Σερίφ Ιμπραήμ, δήλωσαν τούρκοι και απαίτησαν το ελληνικό κράτος να τους αναγνωρίσει.

Ουσιαστικά η παρουσία του Ζεϊμπέκ στην εν λόγω τουρκοσύναξη, από την οποία έφυγε από την πίσω πόρτα για να μην απαντήσει σε ερωτήσεις, αποτελεί την απόκριση του Ζεϊμπέκ στην ερώτηση που του είχε απευθύνει εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Συναγωνιστής Ι. Λαγός, αν αποδέχεται την ύπαρξη «τουρκικής» μειονότητας στη Θράκη.

Τότε ο Ζεϊμπέκ είχε κάνει «τουμπεκί» (για να πούμε σε γλώσσα που καταλαβαίνει) και τον είχε προστατεύσει το σύνολο του «συνταγματικού τόξου», αφού ο προεδρεύων της Βουλής παρακαλούσε να κλείσουν τα μικρόφωνα και να μην καταγράφεται τίποτα.

Ας θυμηθούμε τα περιστατικά εκείνης της ημέρας:

Ένα άλλο ζήτημα που αξίζει να τονίσουμε, είναι αυτό που λέει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 περί της ταμπέλας που βρισκόταν στην είσοδο της αίθουσας. Η συγκέντρωση έγινε στο εντευκτήριο της Μουσουλμανικής Κοινότητας Κομοτηνής και επί της εισόδου είχε τοποθετηθεί η ταμπέλα με την επιγραφή «Ένωση Τούρκων Νεολαίων Κομοτηνής».

Οι γνωρίζοντες τα πράγματα περί των τουρκικών κινήσεων στη Θράκη θυμούνται ότι «Ένωση Τούρκων Νεολαίων Κομοτηνής» είναι μία παράνομη οργάνωση που έχει απαγορευτεί από τον Άρειο Πάγο.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Υπενθυμίζουμε ότι η Συνθήκη της Λωζάννης κάνει λόγο για μουσουλμανική και όχι για «τουρκική» μειονότητα. Οπότε όποιος αισθάνεται τούρκος να πάει στην τουρκία. Και ειδικά για τον «προοδευτικό» Χουσεΐν Ζεϊμπέκ θα υπάρξει, βεβαίως, μια θέση στην Κ.Ο. του κόμματος Ερντογάν.

Υ.Γ. Το ότι ο Ζεϊμπέκ μαζί με ελληνόφωνους βουλευτές του Σύριζα είχαν πρωτοστατήσει σε αντισυγκέντρωση κατά της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη, αποδεικνύει τον κοινό σκοπό πίσω από τις αντισυγκεντρώσεις και την λογοκρισία της κομματικής ΣυριζΕΡΤ. Να φιμωθεί η μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-sunajh-tourkofronwn-o-chousein-zeimpek-monh-antistash-stous-anthellhnes#ixzz4XLXj72Yd

Exit mobile version