Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις κι ο κούκος για τον Σύριζα σε Τρίπολη και Πρέβεζα – Κοσμοσυρροή για την Χρυσή Αυγή

Ολόκληρο υφυπουργό συνοδεία τοπικών στελεχών έστειλε ο Τσίπρας στην Πρέβεζα, στα πλαίσια της εξορμήσεως που αποφάσισε η ηγεσία του Σύριζα στην επαρχία, εν όψει των πολιτικών εξελίξεων.

Η εκδήλωση για τα δύο χρόνια του Σύριζα αποδείχτηκε ένα πλήρες φιάσκο, αφού οι παριστάμενοι ήταν ελάχιστοι, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου γύρισε την πλάτη στους κυβερνητικούς μαρξιστές.

Και για να μην πει κανείς ότι «η Πρέβεζα είναι μικρή πολή» και άλλα τέτοια φαιδρά, σας παραθέτουμε μία φωτογραφία από την περιοδεία της Χρυσής Αυγής στην ίδια πόλη και την κοσμοσυρροή που επικράτησε εκεί.

Τα ίδια και στην Τρίπολη

Η φθίνουσα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από πολλούς παράγοντες. Αναμφίβολα, η διοργάνωση συγκεντρώσεων με ελάχιστους θεατές – οπαδούς αποτελεί έναν σημαντικό αποδεικτικό παράγοντα της κατακόρυφης πτωτικής κατεύθυνσης του κόμματος αυτού.

Τόσο στην Πρέβεζα, σε εκδήλωση που μίλησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, όσο και στην Τρίπολη, όπου σε εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, οι καρέκλες ήταν άδειες δίνοντας το σχετικό μήνυμα.

Ότι, δηλαδή, είναι ολοφάνερο πλέον πως ο Λαός έχει γυρίσει την πλάτη στους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ και τους αγνοεί επιδεικτικά, καθώς θεωρεί ότι τον ξεγέλασε με τον χειρότερο τρόπο στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από την κυβερνητική αυθαιρεσία των προηγούμενων μνημονιακών πολιτικών απατεώνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-ki-o-koukos-gia-ton-suriza-sthn-prebeza-kosmosurroh-gia-thn-chrush-au#ixzz4XMywcXfo

Exit mobile version