Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πουλάει τρέλα ο Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει φτώχεια και πείνα στην Ελλάδα!

Πουλάει τρέλα ο Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει φτώχεια και πείνα στην Ελλάδα!

Οι συριζαίοι δεν είναι απλώς «λιγούρια της εξουσίας», όπως πολύ εύστοχα και προφητικά τους είχε χαρακτηρίσει πριν από λίγα χρόνια ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αποτελούν κάτι πολύ χειρότερο, καθώς προσπαθούν με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο να δώσουν σάρκα και οστά στην κλασική ατάκα «Μα καλά, δεν πιστεύεις αυτά που σου λέω και πιστεύεις αυτά που βλέπεις;».

Πρόσφατο χειροπιαστό παράδειγμα ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός με τον καφέ «φρέντο», ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε τα εξής στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, αφήνοντας εμβρόντητο ακόμη και τον ίδιο τον δημοσιογράφο: «Όπως έχετε παρατηρήσει, δεν βλέπετε πια άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα ή παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του»!

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου «Εξαρτάται τι ώρα βγαίνει ο καθένας στον δρόμο» ο Φλαμπουράρης επέδειξε ακόμη μεγαλύτερο θράσος, λέγοντας «Ό,τι ώρα κι αν βγαίνει. Από το πρωί είμαι στον δρόμο. Δεν βλέπεις τέτοια πράγματα. Αυτό που είχε επεκταθεί τρομακτικά την περίοδο του 2014», για να ρουφήξει μετά ατάραχος μια τζούρα από τον «φρέντο» του.

Βεβαίως, ο απλός Έλληνας που βρίσκεται πραγματικά από το πρωί στον δρόμο και δεν ξύνεται σ΄ένα υπουργικό γραφείο, γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η άθλια εικόνα του ψαξίματος στα σκουπίδια συνεχίζει να αποτελεί καθημερινό φαινόμενο για ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Ο θρασύς «φρεντάκιας», όμως, είπε κι άλλα που προκαλούν την αγανάκτηση και την οργή: «Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας»!

Ο κόσμος όντως τρίβει τα μάτια του με αυτά που βλέπει. Και τα τρίβει βλέποντας ότι οι πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, αφού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αντιμνημονιακή διάθεση του Ελληνικού Λαού, μόλις έγιναν εξουσία έδειξαν το αληθινό πρόσωπό τους και αποδείχθηκαν (κι αυτοί) άξιοι συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων.\

Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, ακολουθώντας το παράδειγμα των προκατόχων τους, και προκειμένου να μείνουν στην εξουσία και να πίνουν τους καφέδες τους σε κυβερνητικές καρέκλες θα συνεχίζουν να υπογράφουν ό,τι θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-athliothta-tou-flampourarh-ws-deigma-ths-ejousiastikhs-alazoneias-tou-sur#ixzz4XNOx1O4K

Exit mobile version