Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Είμαι ένας από τους πελάτες της ΔΕΗ και αναγκαστικά πληρώνω την ΕΡΤ μέσω του τέλους στο λογαριασμό του ρεύματος. Άκουσα τον πρόεδρο της ΕΡΤ Τσακνή ότι δεν θα δείχνει τις ομιλίες της Χρυσής  Αυγής και θα συστήσει επιτροπή κομισάριων για να ελέγχει τις ομιλίες. Σαν ψηφοφόρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, πλέον η ελληνική πολιτεία είναι υποχρεωμένη να με εξαιρέσει από την καταβολή τελών για την ΕΡΤ με δεδομένο ότι μου στερεί την πληροφόρηση από το κόμμα που ψηφίζω και υποστηρίζω. Σχεδόν μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες ψηφίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα και πλέον θα στερούνται ενημέρωσης, επειδή γίνεται μονομερής ερμηνεία του τι είναι ρατσισμός. Σαφώς και υπάρχει ρατσισμός αλλά μόνο εναντίον των Ελλήνων, τον οποίο βιώνουν οι Έλληνες στην καθημερινότητα τους.

Γ.Κ.

Χρυσή Αυγή: Εθνικό νόμισμα και εθνική παραγωγή η λύση για την Ελληνική οικονομία – ΒΙΝΤΕΟ

Τις προκλήσεις της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας σχολίασε και ο ανώτατος πολιτειακός άρχων λέγοντας: “να μην ξεχνάν οι γείτονες τούρκοι, ότι παραβιάζοντας τα σύνορα μας, παραβιάζουν και τα σύνορα της ευρωπαϊκής ένωσης”. Λογικά αν ίσχυε αυτό θα έπρεπε να φέρει και ένα παράδειγμα ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του παρελθόντος. Την αλληλεγγύη των ευρωπαίων «εταίρων» την βιώνουν οι Έλληνες δίνοντας στη κυριολεξία το αίμα τους με τα μνημόνια και την εισροή στην πατρίδα μας ανεξέλεγκτα λαθρομεταναστών από όλο τον πλανήτη. Ποτέ δεν υπήρξε και ποτέ δεν θα υπάρξει βοήθεια από τα ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας σε κανένα τομέα. Μόνοι τους πλέον οι Έλληνες θα πρέπει να επιλέξουν τον τρόπο για να σωθούν. Και ο μόνος τρόπος είναι η Χρυσή Αυγή!

Χ.Φ

Κυνική ομολογία από βουλευτή του Σύριζα: Οι διαφορές μας με τη ΝΔ είναι περιορισμένες!

Κάθε φορά που οι κυβερνήτες μας λένε πως είναι σίγουροι για κάτι, πως νικάμε επιτέλους και πως το μέλλον που έρχεται είναι φωτεινό ασφαλώς μαζί με τη ανάπτυξη μιας και θα γίνουν οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις τις οποίες απαιτούν οι δανειστές τοκογλύφοι, σκέφτομαι την παρακάτω παροιμία και προσγειώνομαι ανωμάλως στην πραγματικότητα. “Όποιος πεινά στον ύπνο του, βλέπει ψωμιά και ψώνια κι όποιος είναι ξυπόλητος, παπούτσια με κορδόνια”.

Γ.Π.

Το συνδικάτο του μνημονίου: Μητσοτάκης και Στουρνάρας σε εκδήλωση υπό τα βλέμματα Σημίτη, Παπαντωνίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-1-febrouariou-2017#ixzz4XPvxmJO9

Exit mobile version