Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κεφαλλονιά, Ιωάννινα

Οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες τιμήσαμε και φέτος τη μνήμη του Μέγα Κεφαλλήνα Εθνάρχη, Ιωάννη Μεταξά, πράττοντας για άλλη μία φορά το χρέος μας, ως Έλληνες αλλά και ως συμπατριώτες του Κεφαλλονίτες, απέναντι στον κορυφαίο Εθνικό Κυβερνήτη του 20ου αιώνα. 76 ακριβώς χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του, ως Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιήσαμε, για δεύτερη φορά μετά το 2013, μνημόσυνο, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Αργοστόλι, την Κυριακή 29/1/2017.

Πλήθος Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών παρακολούθησε την επιμνημόσυνη ακολουθία, αλλά και την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εν συνεχεία στα γραφεία μας, στην Πλατεία Καμπάνας. Στην ομιλία του, ο Γραμματέας της Τοπικής, Δάβουλος Χρήστος, αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στη ζωή και το έργο αλλά και στη δολοφονία του Ιωάννη Μεταξά, τόνισε, για άλλη μια φορά, το ιερό μας καθήκον να ξεπλύνουμε την ντροπή της Κεφαλονιάς που κρατάει 35 χρόνια, από τότε που οι συμμορίτες, καταλαμβάνοντας την εξουσία το 1981, πέταξαν στα σκουπίδια του Αργοστολίου το άγαλμά του, που δέσποζε στην κεντρική πλατεία της πόλεως, την Πλατεία Ιωάννου Μεταξά.

Οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες, αντίθετα με τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, αποδεικνύουμε, λόγω και έργω, ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Και όχι μόνο δεν ξεχνάμε, αλλά θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε μέχρι την Τελική Νίκη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το όραμα του Μέγα Αυτού Ηγέτη, ένα όραμα που έφτασε στα μισά του δρόμου, για μία Ελλάδα Ανεξάρτητη, για μία Ελλάδα Δυνατή, για μία Ελλάδα Μεγάλη, για μία Ελλάδα Ελληνική.

Η Χρυσή Αυγή Ιωαννίνων συμμετείχε και φέτος στις ετήσιες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των αδικοσφαγμένων συμπατριωτών μας, από τον Γεράσιμο Μαλτέζο ή καπετάν Τζουμερκιώτη και την παρέα του, το 1945. Πέρασαν από τότε 72 χρόνια ακριβώς και όμως η τρισμεγίστη εκείνη θυσία μένει στη μνήμη όλων ζωντανή και γεμίζει τις ψυχές μας με φρίκη και αποτροπιασμό. Το δεύτερο 10ήμερο του 1945 οι κάτοικοι της περιοχής Λάκκας Σουλίου έζησαν τις πιο οδυνηρές στιγμές της ζωής του «εκδημοκρατισμού».

Πρώτη εφαρμογή του εκδημοκρατισμού αυτού ήταν η σύλληψη, βάσει προγραφών, εκατοντάδων αθώων πολιτών κάθε ηλικίας και φύλου, τους οποίους φυσικά θεωρούσαν Εθνικιστές και παράλληλα στελέχη του ΕΔΕΣ, αφού τους φυλάκισαν, τους υπέβαλαν σε διαρκή βασανιστήρια. Από το πλήθος των συλληφθέντων ξεχώρισαν πάνω από 200 άτομα και τα υπέβαλαν σε ομαδικά πολυήμερα βασανιστήρια. Πολλούς από τους κρατουμένους τους ξεχώρισαν και τους υπέβαλαν σε βασανιστήρια σε σπηλιές ή δάση, αποκόπτοντας μέλη του σώματός τους, ή τους άφηναν τελείως γυμνούς στο χιόνι, γεμάτους πληγές στο σώμα τους να ξεπαγιάζουν μερόνυχτα.

Μεταξύ αυτών ήταν και γέροντες που είχαν δώσει  αγώνες για το  έθνος, ήταν χήρες που οι άνδρες τους είχαν πέσει πρόσφατα στα Βορειοηπειρωτικά βουνά, ήταν σεβάσμιοι ιερείς, ήταν δάσκαλοι, ήταν μικρά παιδιά. Ήταν τότε που ο ΕΛΑΣ, με τον απάνθρωπο εκείνο ηγέτη κτήνος, τον Τζουμερκιώτη προσπαθούσε να εκδημοκρατίσει και να νουθετήσει τους αθώους εκείνους συμπολίτες μας.

Αυτούς όλους λοιπόν ο «καπετάν Τζουμερκιώτης», αφού τους υπέβαλε στα ανήκουστα αυτά για την ανθρωπότητα βασανιστήρια, σιδηροδέσμιους ανά 3-4 τους οδήγησε τη νύχτα της 24ης προς 25η Ιανουαρίου από τους τόπους κολαστηρίων τους, σε μια ερημική και απόμακρη περιοχή, κοντά στα Δερβίζιανα, στο Νταλαμάνι, και τους εκτέλεσε ομαδικά, αφού προηγήθηκαν στυγερά ομαδικά βασανιστήρια και πραγματοποιήθηκαν θηριωδίες με απύθμενα μαρτύρια. Και τα μαρτύρια αυτά τα διέπραξαν εν ονόματι της κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας, όπως έλεγαν, τότε και συνεχίζουν να λένε και σήμερα

Για όλους αυτούς τους αδικοχαμένους αθώους που οι αναρχοσυμμορίτες κήρυξαν την ανηλεή γενοκτονία τους, επειδή δεν θέλησαν να γίνουν Μπολσεβίκοι και να προδώσουν τα ιερά και όσια τους, φρόντισαν αυτοί που επέζησαν λοιπόν να στηθεί ένα απέριττο μνημείο με τα ονόματα των θυμάτων και ένα ναΰδριο στη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου, ώστε κάθε χρόνο να τελείτε μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των δολοφονημένων ηρώων από τους τότε φρικαλέους εκδοροσφαγείς, που οι δολοφονίες και τα βασανιστήρια του ISIS ωχριούν μπροστά στα δικά τους

Εγκλήματα που δεν υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία μας, εγκλήματα που μόνο μισέλληνες με δαιμονικά μυαλά μπορούσαν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν Δεκάδες χιλιάδες φόνοι στο θυσιαστήριο της αριστερής παρανοϊκής τυραννίας. Και δυστυχώς τα θηρία που μακέλεψαν την Ελλάδα οι συνοδοιπόροι και οι επίγονοι τους, σήμερα δοξάζονται και ανταμείβονται περιφερόμενοι στη σημερινή κοινωνία της σήψης και διαστροφής που οι ίδιοι δημιούργησαν, αμετανόητοι και ατιμώρητοι για όλα αυτά τα ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn613#ixzz4XPx4hYY2

Exit mobile version