Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανθέλληνας Μούιζνιεκς «ανησυχεί» για το επερχόμενο λουκέτο στον ΔΟΛ – Ας πληρώσει από την τσέπη του…

Ο ανθέλληνας Μούιζνιεκς «ανησυχεί» για το επερχόμενο λουκέτο στον ΔΟΛ - Ας πληρώσει από την τσέπη του…

Ο γνωστός ανθέλληνας και επαγγελματίας «αντιρατσιστής» και ψευτοανθρωπιστής Νιλς Μούιζνιεκς, ο οποίος αρέσκεται στο να επεμβαίνει ανοιχτά στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας και όχι απλώς να κάνει υποδείξεις αλλά να απαιτεί να εφαρμοστούν οι καταστροφικές πεποιθήσεις του, επανήλθε και εξέφρασε άποψη ακόμη και για το ναυάγιο του ΔΟΛ!

Συγκεκριμένα, ο καλοπληρωμένος Μούιζνιεκς υπογραμμίζει, με την ιδιότητά του ως Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, ότι «το τυχόν κλείσιμο δύο ιστορικών εφημερίδων, όπως το ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ, θα αποτελούσε ένα σκληρό πλήγμα στην πολυφωνία των Μέσων Ενημέρωσης στην Ελλάδα και θα συρρίκνωνε την ποικιλομορφία των πηγών πληροφόρησης των πολιτών».

Μάλιστα στην ιστοσελίδα του «Βήματος», το οποίο για προφανείς λόγους δημοσιεύει τα λεγόμενα του Μούιζνιεκς, διαβάζουμε και τα εξής: «Στην ιδιαίτερα έντονη παρέμβαση του ο Επίτροπος Μουϊζνιεκς, καλεί την ελληνική κυβέρνηση, να προστατεύσει, όσο γίνεται καλύτερα, την πολυφωνία των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και την ελευθερία της έκφρασης στη χώρα και τονίζει ότι “η ελευθερία στα μέσα ενημέρωσης και η πολυφωνία αποτελούν βασικά στοιχεία μιας λειτουργικής δημοκρατίας και ως τέτοια θα πρέπει να διαφυλαχθούν από δημόσιες και ιδιωτικές δραστηριότητες που μπορεί να τα απειλήσει.”

Απευθυνόμενος σ’ όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση ΔΟΛ ο Επίτροπος Μουϊζνιεκς, απευθύνει έκκληση για την εξεύρεση μιας λύσης, που να βοηθήσει στην απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη έκδοση των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΝΕΑ και να σέβεται τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων σ’ αυτές τις εφημερίδες».

Ο θλιβερός αυτός τύπος, που με απύθμενο θράσος ζήτησε επιτακτικά την απαγόρευση της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Ελλάδας, παρότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων και η κοινωνική της επιρροή ακόμη περισσότερο κόσμο, διαμαρτύρεται για την μη ελευθερία έκφρασης και πολυφωνίας, η οποία εννοείται ότι για τον συγκεκριμένο κοσμοπολίτη εξαντλείται (εκτός από τους λαθρομετανάστες και τους ομοίους τους «αντιρατσιστές») στις καταρρέουσες κυκλοφοριακά και καταχρεωμένες οικονομικά και (κυρίως) ηθικά φυλλάδες του ΔΟΛ.

Εκεί, λοιπόν, που ο «πολύς» Μούιζνιεκς θεωρεί «σκληρό πλήγμα» το λουκέτο στον ΔΟΛ, από την δική μας πλευρά πιστεύουμε ότι αποτελεί Θεία Δίκη και απολύτως φυσιολογική εξέλιξη, με βάση τα θαλασσοδάνεια και τα «φέσια» τόσων ετών. Αν αυτό το «νούμερο» ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις φυλλάδες του ΔΟΛ, ας προβεί σε μια πράξη η οποία του προτείνεται από έναν αναγνώστη της ηλεκτρονικής σελίδας του «Βήματος»: «εν τάξει αγόρι μου… αφού τους γουστάρεις τόσο, δεν έχεις παρά να πληρώσεις από την τσέπη σου, ή έστω από τα κεφάλαια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανάπτυξης, ώστε να διασφαλίσεις την λειτουργία τους. Άντε τσιφούτη δώστα, τι περιμένεις; Όσο για μένα…δεν πληρώνω, δεν πληρώνω, δεν πληρώνω».

Αλλά ο Μούιζνιεκς και η λοιπή παρεούλα των «αντιρατσιστών» είναι πάντοτε «τζάμπα μάγκες». Δεν βάζουν ποτέ το χέρι στην τσέπη, αλλά απαιτούν πάντοτε από τους άλλους να το κάνουν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anthellhnas-mouiznieks-anhsuchei-gia-to-eperchomeno-louketo-ston-dol.-as#ixzz4XRJC0YOQ

Exit mobile version