Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τούρκοι ανεβάζουν το επίπεδο των προκλήσεων – Απειλεί με… ατύχημα ο Τσαβούσογλου: Άτακτη υποχώρηση των πολιτικάντηδων που αποδέχονται «γκρίζες ζώνες»!

Οι τούρκοι ανεβάζουν το επίπεδο των προκλήσεων - Απειλεί με... ατύχημα ο Τσαβούσογλου: Άτακτη υποχώρηση των πολιτικάντηδων που αποδέχονται «γκρίζες ζώνες»!

Μόλις χθες ο Βεϊσί Καϊνάκ, αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, σε ένα ντελίριο προκλητικών δηλώσεων, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προσπαθεί «να εκμεταλλευτεί πολλές βραχονησίδες, όπως και τα Καρντάκ (σ.σ.: όπως αποκαλούν οι Τούρκοι τα Ιμια)». Πρόσθεσε δε σε απειλητικό τόνο ότι «η Τουρκία όμως δεν θα επιτρέψει ποτέ στην Ελλάδα να ανοίξει νέους χώρους γύρω από αυτές (σ.σ.: τις βραχονησίδες)».

Από την δική του πλευρά ο Πάνος Καμμένος, προέβη στην γνωστή και από άλλα χρόνια ανοησία του να πετάξει χαράματα, σαν τον κλέφτη, πάνω από τα Ίμια προκειμένου να προβεί σε ρίψη στεφάνου. Δεν αντιλαμβάνεται ότι με αυτή του την κίνηση επί της ουσίας αποδέχεται την ρητορική των τούρκων περί «γκρίζων ζωνών»;

Φυσιολογικά θα έπρεπε να είχε ήδη πράξη η από βήματος Βουλής του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, να πάει αντιπροσωπεία από τη Βουλή στα Ίμια, προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στη Μνήμη των Ηρώων.

Επειδή, λοιπόν, οι τούρκοι βρίσκουν πεδίο εμπρός στην ενδοτικότητα των κυβερνώντων συνεχίζουν τις προκλήσεις τους. Έτσι σήμερα ο τούρκος ΥΠΕΞ απείλησε μέχρι και με… ατύχημα, μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ. Συγκεκριμένα είπε: «ο Αλλάχ να φυλάξει, αν γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο, αποκατάσταση δεν υπάρχει».

Να θυμηθούμε σε αυτό το σημείο την διπλωματική πρακτική του ΥΠΕΞ της χώρας μας, Ν. Κοτζιά, απέναντι σε αυτόν που απειλεί με… ατύχημα:

Η λύση προφανώς στο πρόβλημα δεν είναι ούτε τα ζεϊμπέκικα, ούτε οι κουμπαριές, ούτε οι πιο μοντέρνοι χοροί. Μόνη λύση στο πρόβλημα ένα Ελληνικό Casus Belli και η διεκδίκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων με κάθε τρόπο.

Τα Ίμια είναι Ελληνικά και θα πρέπει να τοποθετηθεί επί αυτών και Μνημείο για τους Πεσόντες Ήρωες και Ελληνική Σημαία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tourkoi-anebazoun-to-epipedo-twn-proklhsewn-apeilei-me…-atuchhma-o-tsa#ixzz4XX2WRpiG

Exit mobile version