Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Πασόκ και Δημάρ: «Νεκρός» εναντίον «πεθαμένου»…

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Πασόκ και Δημάρ: «Νεκρός» εναντίον «πεθαμένου»…

Τα πολιτικά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος το οποίο έκλινε τη λέξη κλέφτης σ΄όλες τις πτώσεις και κοινωνικοποίησε την απάτη και την διαφθορά, φαίνεται ότι αναθάρρησαν από τις μεταγραφές βο(υ)λευτών και από μία καραστημένη δημοσκόπηση που τους δείχνει τρίτο (!) κόμμα και έτσι τους άνοιξε η όρεξη.

Στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» διαβάζουμε τα εξής σχετικά: «Θριαμβολογούν στο ΠΑΣΟΚ για τις δημοσκοπήσεις, ειδικά για μία που τους έφερε με αναγωγή των ψήφων στην τρίτη θέση. Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επιμένουν ότι, όπως σε λίγο καιρό θα είναι τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη, έτσι και οψέποτε γίνουν εκλογές θα είναι άνετα τρίτη δύναμη αφήνοντας πίσω τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ. Πάντως οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στην πέμπτη θέση, πίσω και από το ΚΚΕ. Αυτό θα πει πρόωρη αισιοδοξία…».

Είναι ολοφάνερο ότι οι πασόκοι μπερδεύουν τους επαγγελματίες πολιτικάντηδες, οι οποίοι με μεθόδους αποστασίας εισήλθαν στο ΠΑΣΟΚ, με την γενικότερη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, καθώς το κόμμα αυτό θα είναι για πάντα λαομίσητο. Αντί, λοιπόν, να θριαμβολογούν για τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, καλό θα είναι να δουν τα του οίκου τους.

Όχι μόνο το γεγονός ότι η επιστροφή του Τζέφρυ μόνο καλό δεν τους έκανε τελικά, ούτε την συνεχή υπονόμευση από τον Σημίτη, αλλά και ότι το «νούμερο» που λέγεται Θεοχαρόπουλος, και ο οποίος έσωσε το πολιτικό του τομάρι εκλεγόμενος ως βουλευτής, όχι με σταυρό αλλά με την σιγουριά της πρώτης θέσης στο Επικρατείας, δημιούργησε πονοκεφάλους στο ΠΑΣΟΚ και στο εκλογικό μόρφωμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με πρόσφατη δήλωσή του.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην φυλλάδα των Συντακτών κάτω από τον τίτλο «Έμπλεξαν τις “γραμμές” τους ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ» και τα εξής: «Σύγχυση κορυφής σημειώθηκε χθες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη αναφορικά με το στρατηγικής σημασίας ζήτημα που αφορά την εθνική συνεννόηση.

Αφορμή για την αντιπαράθεση ανάμεσα στα δύο κόμματα του κοινού σχήματος στάθηκαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, οι οποίες κρίθηκαν εκτός γραμμής από το ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με τις οποίες η λύση για τη χώρα θα προκύψει μέσα από μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρόσωπα κοινής αποδοχής, χωρίς να προηγηθούν εκλογές.

“Η λύση είναι εδώ και τώρα μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, η οποία θα προχωρήσει σε ορίζοντα διετίας με πρόσωπα κοινής αποδοχής και πρωθυπουργό όχι τον κ. Τσίπρα, για να μπορέσει να προχωρήσει η χώρα μπροστά”, δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος (Βήμα FM), απορρίπτοντας τις κάλπες με το επιχείρημα ότι “σε αυτή τη φάση η διαδικασία των εκλογών μπορεί να δημιουργήσει πιστωτικό γεγονός στη χώρα πριν κλείσει η αξιολόγηση”».

Αυτά τα λεγόμενα δημιούργησαν εκνευρισμό στην Γενημματά και την κλίκα της, με αποτέλεσμα «να αδειάσουν» κανονικά τον Θεοχαρόπουλο. Τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις συμβαίνουν στο συνονθύλευμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ύστερα έχουν το θράσος να αποκαλούν μόρφωμα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Το να ομιλεί το βράδυ της Τετάρτης στην Βουλή ένας βο(υ)λευτής του ΠΑΣΟΚ και να λέει προς την Χρυσή Αυγή «πρέπει να είστε φυλακή», αποτελεί τον ορισμό της πολιτικής αλητείας. Προδοσία των Ιμίων, παράνομοι διορισμοί, παράνομες ελληνοποιήσεις, Siemens, σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, η είσοδος με πλαστά στοιχεία στην ΟΝΕ, το «πάρτυ» των Olympic Games, η υπερτιμολόγηση δημοσίων έργων προς χάριν των μεγαλοεργολάβων, η είσοδος της Χώρας στον εφιάλτη των Μνημονίων, η κλεψιά στους μικροομολογιούχους, είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους που θα έπρεπε αυτός και οι όμοιοί του να είναι στην φυλακή παρέα με τον Τσοχατζόπουλο…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-kontra-anamesa-se-pasok-dhmar.-nekros-enantion-pethamenou#ixzz4XZW33d5O

Exit mobile version