Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η προμελετημένη εδώ και χρόνια αποδόμηση των ηθικών αξιών μας οδηγεί στην καταστροφική απώλεια της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων. Η πείνα, η ανεργία, η φτώχεια  που έχουμε στην πατρίδα μας είναι αποτέλεσμα των κακών πολιτικών επιλογών μας. Πληρώνουμε την εύκολη ζωή που έταξαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, αυτές που μετέτρεψαν σε δημόσιους λειτουργούς εκατοντάδες χιλιάδες ακατάλληλων ανθρώπων που μόνο τους προσόν ήταν η υποταγή σε πολιτικές κλίκες και το ανόητο όνειρο του νεοέλληνα να αποκτήσει υλικά αγαθά, υποθηκεύοντας γι αυτό την ζωή του, τις αξίες τα ιδανικά του. την υπόστασή του. Διαβρώθηκε η ελληνική οικογένεια που είναι το κύτταρο της κοινωνίας, αμβλύνθηκαν τα ήθη και έθιμα, φύγαμε από την εκκλησία και ακολουθήσαμε ξένα πρότυπα και νοοτροπίες. Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται, οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστεκόμαστε αλλά το μίσος εναντίον καθετί ελληνικού και εθνικού φιμώνει τη φωνή μας. Όμως όπως έγραφε και το πανό στη συγκέντρωση για τα Ίμια, από τις στάχτες θα ξαναγεννηθούμε. Ο Ελληνισμός πάλι θα σκεπάσει όλη τη γη και Ηγέτες Ικανοί θα πάρουν την τύχη της Πατρίδας στα χέρια τους,  Δεν λιγοψυχούμε, δεν κάνουμε βήμα πίσω, αντιστεκόμαστε και στηρίζοντας την μόνη ελληνική φωνή, την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της προετοιμαζόμαστε για την Εθνική διακυβέρνηση που είναι η μόνη και απαραίτητη λύση στο σημερινό πολιτικό και ηθικό αδιέξοδο. Πάντα μια χούφτα Ελλήνων έγραψαν Ιστορία και απελευθέρωσαν την σκλαβωμένη Πατρίδα μας, πλησιάζει ο καιρός που η φωνή μας θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα, στα σκλαβωμένα εδάφη μας και θα αποκτήσουμε την αίγλη και την ευημερία που αξίζουμε ως ελληνική φυλή.

Αγγελική Γ.- Α.

Όργια Σύριζα και απίστευτες κοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις για τα μάτια της Ελένης Αυλωνίτου

Θα ήθελα να σας δώσω τα συγχαρητήρια μου σχετικά με τον αγώνα που κάνετε και σας στηρίζουμε καθημερινά. Είμαι ο Σωτήρης, 26 ετών από Αλεξάνδρεια Ημαθίας και από την πρώτη στιγμή που ψήφισα είμαι υποστηρικτής του Αγώνα μας. Σε όλες τις εκλογές υπήρξα εκλογικός αντιπρόσωπος και θα συνεχίσω να υπάρχω χωρίς φόβο και δισταγμό. Συνεχίστε τον αγώνα για την Ελλάδα μας και σύντομα θα το αντιληφθούν όλο και περισσότεροι πολίτες που βλέπουν την Πατρίδα να χάνεται.

Σωτήρης

Γ. Αϊβατίδης: Μετατρέψατε την δημοκρατία σε κοινοβουλευτική μαφιοκρατία – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχετε ιδέα σε ποιους δείχνετε αλληλεγγύη…. Δεν έχετε ιδέα ποιους καλωσορίζετε στα σχολεία. Δεν έχετε ιδέα σε ποιους δίνετε επιδόματα διαβίωσης. η αγνοία σας και όχι οι πράξεις σας είναι αυτό που πραγματικά τρομάζει. Η άγνοια ασφαλώς ισχύει  για όσους δεν είναι επαγγελματίες αλληλέγγυοι, οι οποίοι αμείβονται πλουσιοπάροχα μέσω των ΜΚΟ, ώστε να συντελεστεί η αντικατάσταση του  πληθυσμού της πατρίδας μας. Μόνη απάντηση σε αυτή την προδοσία είναι η Χρυσή Αυγή που παλεύει ώστε να υπάρχουν Έλληνες σε αυτή τη χώρα!

Μ.Β.

Ελένη Ζαρούλια: Η “δημοκρατική” κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διορίζει τα υπόδικα παιδιά της – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-febrouariou-2017#ixzz4XZflIU3T

Exit mobile version