Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πέραμα, Πάτρα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Κιλκίς Χρήστο Χατζησσάβα με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής Χατζησσάβας αναφέρθηκε στην προκλητικότητα των τούρκων με τις  καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο, όπου αντλούν το θράσος, από την υποχωρητικότητα των εκάστοτε ελληνικών κυβερνήσεων. Όσο για την εξεταστική επιτροπή που έγινε στην βουλή για τα δάνεια των κομμάτων και των Μ.Μ.Ε. ο Συναγωνιστής επισήμανε, ότι μόνο η Χρυσή Αυγή ξεσκέπασε  και κατονόμασε πρόσωπα που εμπλέκονται σε σκάνδαλα και θαλασσοδάνεια, που είναι χρήματα του ελληνικού λαού.

Η Χρυσή Αυγή, είναι το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει και δεν έχει πάρει δάνειο ούτε ένα ευρώ  από πουθενά και ας του έχει κοπεί παράνομα η κρατική χρηματοδότηση. Τελειώνοντας ο Συναγωνιστής Χατζησάββας απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τόνισε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από αυτούς που εδώ και τέσσερις δεκαετίες καταστρέφουν την χώρα καθημερινά, και την πραγματική κάθαρση στον τόπο θα την φέρει μόνο η Χρυσή Αυγή.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου2017 η Τ.Ο. Περάματος είχε την χαρά να υποδεχτεί τον εκλεκτό Συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Μισιάκα. Ο Συναγωνιστής αρχικά συνεχάρη την Τοπική μας για το οικογενειακό και Συναγωνιστικό πνεύμα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει. Παρατήρησε πως πολλά έχουν αλλάξει κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών που πέρασαν από την τελευταία φορά που μας επισκέφθηκε, όπως και πολλά άλλαξαν γενικότερα στο Κίνημα μετά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, και τις δολοφονίες των Αδελφών μας Γιώργου και Μάνου.

Όπως τόνισε ο Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, ενώ άλλοι στη θέση μας θα είχαν διαλυθεί, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έγινε πιο δυνατή, και ξεκαθάρισε το τοπίο καθώς οι δειλοί και οι προδότες έφυγαν, ενώ έμειναν οι δυνατοί, εκείνοι που θα έδιναν και τη ζωή τους για το Κίνημα. Ο τίτλος του Χρυσαυγίτη, είπε ο Συναγωνιστής Μισιάκας, δεν είναι παράσημο που απονέμεται άπαξ δια παντός, αλλά ένας τίτλος τιμής για τον οποίο κάθε ένας και κάθε μία από εμάς πρέπει να δίνει καθημερινή μάχη. Η μεγάλη οικογένεια της Χρυσής Αυγής δέχεται όλους τους αγνούς Έλληνες και Ελληνίδες, όμως και εκείνοι πρέπει να τιμήσουν αυτό το μεγάλο δώρο ζωής και να φανούν αντάξιοι του. Όσα και αν κάνουμε ή νομίζουμε πως κάναμε για το Κίνημα, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στα «μπράβο» που ακούμε, αλλά να συνεχίσουμε την πορεία του πολιτικού στρατιώτη μέχρι το τέλος. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Συναγωνιστής Μισιάκας: «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα με σελίδες ιστορίας πίσω του, με σωστά και λάθη. Όμως καμία από αυτές τις σελίδες δεν είναι μαύρη, γιατί το Κίνημα δεν είναι τα πρόσωπα. Κάθε ένας πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά ότι αξίζει τον σεβασμό και τον τίτλο του Χρυσαυγίτη, δίνοντας μια μεγάλη μάχη για να αλλάξει τον εαυτό του και να αποβάλλει τα κουσούρια που έχει εμφυτεύσει μέσα μας η διεφθαρμένη και σάπια κοινωνία στην οποία μεγαλώσαμε και ζούμε. Σκοπός εκείνου που θέλει να λέγεται Χρυσαυγίτης πρέπει να είναι η Αυτοκάθαρση! Όπως τόνισε ο Συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε από μια ανησυχία και Ιδέα του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και έφτασε σήμερα να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους Εθνικιστές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να την χρησιμοποιήσει για την αυτοπροβολή του ή για τις όποιες προσωπικές του σκοπιμότητες.

Ο Συναγωνιστής Μισιάκας κάλεσε κάθε έναν Χρυσαυγίτη να ψάξει τις ρίζες του Κινήματος, γιατί μόνο έτσι θα βρει και τις δικές του ρίζες. Όπως επεσήμανε, ο Χρυσαυγίτης έχει κάτι ξεχωριστό, έχει μια αγνή και δυνατή καρδιά από ατσάλι που δεν μπορεί κανένας να λυγίσει. Ενωμένοι όλοι στον κοινό Αγώνα, ώστε να μην μπορούν να μας σπάσουν, ας δίνουμε καθημερινά τη μάχη ώστε να κάνουμε υπερήφανους τους νεκρούς, που μας κοιτάζουν από ψηλά, και τους αγέννητους που θα έρθουν να μας αντικαταστήσουν! Όσοι είμαστε στη Χρυσή Αυγή γνωρίζουμε τι διακινδυνεύουμε. Γνωρίζουμε πως παλεύουμε με ένα διεφθαρμένο σύστημα που προσπαθεί να μας αφανίσει. Γι’ αυτό η καθημερινότητα μας πρέπει να είναι τέτοια ώστε όταν έρχεται το βράδυ να πέφτουμε στο κρεβάτι με ήσυχη συνείδηση επειδή κάναμε το καθήκον μας.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Μισιάκας τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι μια Αποστολή και ένας Τρόπος Ζωής. Είναι ένα δώρο που πρέπει να τιμήσουμε. Κάθε ένας και κάθε μία από εμάς είμαστε στρατιώτες του Κινήματος , εκφραστές μιας Ιδέας, με ένα ρόλο που έγραψε για μας η ιστορία. Ο χρόνος αποκαλύπτει ή αποθεώνει. Στο μέλλον θα μπορούμε να λέμε περήφανοι στα παιδιά και τα εγγόνια μας πως εμείς δώσαμε μάχη για μια Ελεύθερη Πατρίδα όταν όλοι οι άλλοι είχαν προσκυνήσει. Αν όμως δεν φανούμε αντάξιοι αυτού του δώρου, μεταβάλλεται σε κατάρα για εκείνον που θα το προδώσει. Όποιος δεν επιλέξει να αντισταθεί στο ξεπούλημα της χώρας, δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται και όποιος επέλεξε να καταστήσει τον εαυτό του σκουλήκι, ας μην παραπονιέται επειδή σέρνεται και τον πατάνε. Στις δύσκολες στιγμές φαίνεται ο χαρακτήρας μας, επεσήμανε ο Συναγωνιστής Μισιάκας. Ας φροντίσουμε να μπορούμε να κοιτάζουμε τις φωτογραφίες των δολοφονημένων Αδελφών μας με περηφάνια, και με την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε τον Αγώνα τους, και όχι ντροπιασμένοι σκύβοντας το κεφάλι επειδή φανήκαμε ανάξιοι.

Την Τέταρτη 1/02/2017 πραγματοποιήθηκε η τακτική εβδομαδιαία συνάντηση των μελών της Τ.Ο. Πατρών όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra#ixzz4Xd7Q4z00

Exit mobile version