Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραμπούκικη συμπεριφορά συριζαίου υπουργού σε πολίτη που… τόλμησε να διαμαρτυρηθεί: “Άντε πάγαινε από δω”!

YouTube Poster

Η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για δύο ολόκληρα χρόνια φαίνεται ότι έχει ενισχύσει στο έπακρο την αλαζονεία και την αυθάδεια που διακατέχουν τα κυβερνητικά στελέχη.

Με συμπεριφορές που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε αλήτες οι αφ’ υψηλού κομματικοί άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ταυτόχρονα κατέχουν και θεσμική θέση στο κυβερνητικό σχήμα, δείχνουν το πραγματικό απάνθρωπο και αντιλαϊκό πρόσωπό τους. Η πιο πρόσφατη επιβεβαίωση των παραπάνω αποτελεί η συμπεριφορά του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα απέναντι σ’ έναν Έλληνα πολίτη στην Σάμο.

Το κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης των παραπόνων κάποιου πολίτη σε καφετέρια, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις και τις δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Επειδή η συζήτηση άρχισε να γίνεται άβολη για τον Μπαλάφα, μίλησε απαξιωτικά στον πολίτη, λέγοντάς του αρχικά ότι «πίνουμε καφέ», ενώ στην συνέχεια, ως… απάντηση στο ήρεμο, πολιτισμένο και πράο ύφος του συνομιλητή του, του είπε τα εξής: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στην δικτατορία θα φοβηθούμε τώρα;»!

«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος… Υπουργέ, πλήρωσα 1.126 ευρώ ΕΝΦΙΑ» τόνισε ο πολίτης, με τον υφυπουργό να απαντά: «άντε πάγαινε από δω», φράση την οποία επανέλαβε αρκετές φορές!

Αν μη τι άλλο, «τρομερή» επιχειρηματολογία από τον Μπαλάφα, η οποία παραπέμπει σε συμπεριφορά και φρασεολογία μπεκρή του μεταμεσονυχτίου και όχι σε νηφάλια και ψύχραιμη αντιμετώπιση του συνομιλητή του. Συν τοις άλλοις, (και) το συγκεκριμένο περιστατικό αποδεικνύει το απόλυτα ψευδές του περιβόητου «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς», καθώς η όλη πολιτική διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται απόλυτα με την ανηθικότητα και την διαφθορά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alhtikh-sumperifora-surizaiou-upourgou-se-polith-pou-tolmhse-na-diamarturht#ixzz4XeWEyIi9

Exit mobile version