Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Ο “καλός” Ομπάμα ξεσηκώνει τα πλήθη εναντίον του «ρατσιστή» Τράμπ. Ο “καλός” Ομπάμα που αιματοκύλισε τρεις Ηπείρους, Αφρική (με την Λιβύη και την Αίγυπτο), Ασία (με την Συρία, την Υεμένη και το Ιράκ) και Ευρώπη (με την Ουκρανία). Οι  καλές google, microsoft, apple που είναι κατά του Τράμπ, χρηματοδοτούν (σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις τους) την λεγόμενη εξέγερση, είναι οι ίδιες που μέχρι και σήμερα παρακολουθούν όλες τις συναλλαγές, τις συνομιλίες, τις μετακινήσεις, τις ιδιαιτερότητες, τα βίτσια κλπ όλων των ανθρώπων που αναπνέουν πάνω στον πλανήτη (μερικές φορές ακόμα και αυτών που δεν αναπνέουν), το προϊόν δε της εργασίας τους το πουλάν στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, προκειμένου να ενεργήσουν κατάλληλα. Ακόμα και ο “δημοκρατικός” Σόρος, που αιματοκύλισε την Γιουγκοσλαβία, κατέστρεψε την Ελλάδα, δημιούργησε τον πόλεμο στην Ουκρανία, διέλυσε την Ρωσία ακόμα και αυτός σήμερα βαφτίζεται επαναστάτης. Ο Σόρος, αυτός ο αιμοσταγής οικονομικός τρομοκράτης που έχει πιει με το καλαμάκι το αίμα λαών και λαών. Ο δημιουργός των ανοιχτών συνόρων με κεφάλαια του οποίου συντελείται η αντικατάσταση και μίξη των ευρωπαϊκών εθνών, διαμέσου των ΜΚΟ τις οποίες χρηματοδοτεί αφειδώς. Όσα μη αρεστά διατάγματα και να υπογράψει ο Τράμπ, δεν πρόκειται ποτέ να δεχτώ πως αυτοί οι αιμοσταγείς δολοφόνοι, που έχουν πνίξει στο αίμα τον πλανήτη θέλουν κάτι καλό, αυτοί που αμφισβητούν ακόμη και την ανθρώπινη φύση. Όλοι αυτοί φοβούνται τα Εθνικιστικά Κινήματα στην Ευρώπη, τα οποία θα ματαιώσουν τα σκοτεινά σχέδια τους και θα αναδημιουργήσουν ξανά την Ευρώπη των Εθνών και όχι των τοκογλύφων της νέας τάξης πραγμάτων.

Λ.Π.

Πρωθυπουργός τουρκίας: «Υπάρχουν 130 αμφισβητήσιμες βραχονησίδες» – Ιδού πώς θα “κοπεί ο βήχας” στους προκλητικούς τουρκαλάδες!

Την σημερινή ληστοσυμμορία, άξια διάδοχο των προηγούμενων, πρέπει να την ρίξει η κοινωνία των πολλών. Χωρίς παιδεία, χωρίς νοσοκομεία, χωρίς λιμάνια, χωρίς αεροδρόμια, ανύπαρκτες δημόσιες υπηρεσίες έχουμε φτάσει να θεωρούμε αυτονόητο που είμαστε θύματα ενός αδίστακτου εκβιασμού που τελειωμό δεν έχει. Δέσμιοι στη χυδαιότητα της βίας των αριστερών και δεξιών πολιτικών απατεώνων δεν αναγνωρίζουμε τον βιασμό του πολίτη. Μοναδικός πολιτικός φορέας που αγωνίζεται ενάντια στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση είναι η Χρυσή Αυγή. Έφτασε η ώρα να δούμε την αλήθεια κατάματα πριν να είναι αργά.

Μ.Β.

Λάμπρος Φουντούλης: Λεφτά για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν…

Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή. Ατιμώρητα τα κακουργηματικά εγκλήματα των θαλασσοδανείων σε κόμματα-ΜΜΕ. Ατσαλάκωτοι βγαίνουν από την εξεταστική επιτροπή οι ένοχοι πολιτικοί, καναλάρχες και τραπεζικοί. Μοναδικές φωνές αλήθειας στο άνδρο της διαφθοράς, την ελληνόφωνη βουλή, οι ομιλίες του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αποκάλυψαν πλήρως τις υπόγειες διαδικασίες για τα ατιμώρητα εγκλήματα πολιτικώ, καναλαρχών και κορυφαίων τραπεζιτών. Σε πανικό συνεπώς το διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς. Με ολοφάνερους τριγμούς το σύστημα της διαφθοράς της διαπλοκής. Λάμπει επιτέλους η αλήθεια. Ούτε τα κλειστά μικρόφωνα την σταματούν ούτε και η σταλινική λογοκρισία. Συνεχίζει τον Αγώνα της μέχρι την συντριβή της κλεπτοκρατίας. Σε μία βουλή που λειτουργεί ως πλυντήριο σκανδάλων, η αλήθεια συνεχίζει εναντίον όλων την μάχη για την πολιτική κάθαρση και την σκληρή τιμωρία κάθε κλέφτη πολιτικού. Ξεσκεπάστηκαν με λεπτομέρειες τα κακουργήματα των Στουρνάρα, Σαμαρά, Βενιζέλου και όλων των υπουργών οικονομικών και πρώην πρωθυπουργών από Σημίτη μέχρι και Τσίπρα. Και -μοιραία- ξεγυμνώνει το καθεστώς σταλινικής λογοκρισίας κατονομάζοντας τον πολιτικό παράγοντα (“αόρατο χέρι” , τον Τσίπρα δηλ.) που αφαίρεσε τις 6 σελίδες για τις ποινικές ευθύνες Στουρνάρα από το πόρισμα της Εξεταστικής.

Σ.Μ.

Η κυβέρνηση Τράμπ αρχίζει έρευνα για τις διασυνδέσεις του Σόρος στην αμερικανική πρεσβεία στα Σκόπια – Να σου δώσουμε εμείς στοιχεία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-3-febrouariou-2017#ixzz4XhFMxQ69

Exit mobile version