Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Όσοι είμαστε άνεργοι, με μηδενικό εισόδημα δηλωμένο στην εφορία και είμαστε εξαρτώμενα μέλη στην οικογένεια μας δεν το δικαιούμαστε. Προσωπικά εγώ και η οικογένειά μου είμαστε όλοι άνεργοι. Η μάνα μου έχει κληρονομήσει από τους συγχωρεμένους τους γονείς της ένα σπίτι 175 τ.μ και δέκα χωραφάκια με ελιές. Όλα αυτά και καλά ανεβάζουν το εισόδημα της οικογένειας. Ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουμε όσα έσοδα λένε. Το σπίτι λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τα κριτήρια είναι για τους έχοντες και όχι για τους μη έχοντες. Πήγα στο ΚΕΠ της περιοχής μου και έκαναν τα χαρτιά τους αλβανοί, ρουμάνοι, βούλγαροι οι οποίοι δηλώνουν ότι θέλουν στην εφορία και το δικαιούνται, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Αυτό είναι το κράτος αλληλεγγύης που πάνε να φτιάξουν. Οι Έλληνες φτωχοί για άλλη μια φορά στην απ’ έξω. Δεν είναι δυνατόν οι λαθρομετανάστες που έγιναν νόμιμοι επί ΠΑΣΟΚ να παίρνουν και εμείς τίποτα. Δεν είναι δίκαιο να παίρνουν οι λαθρομετανάστες από τα hot spots 400 ευρώ και οι Έλληνες τίποτα. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα που δίνετε για την σωτηρία της Πατρίδας.

Δημήτρης Μ. Λέσβος

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους! Σαν σήμερα περνά στην Αιωνιότητα ο Εθνάρχης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μια απάντηση σε όσους λένε για τους παράνομους εισβολείς στην χώρα μας ότι πρέπει να φοιτήσουν τα παιδιά τους στα σχολεία, την απάντηση την είδαμε και από τους αλβανούς στον Ελληνικό στρατό ποσό άλλαξαν τα πιστεύω τους και ποσό μάλλον οι συμπατριώτες τους πώς σχολίασαν την Ελλάδα στη γνωστή ιστοσελίδα Facebook, που βρίσκονται και στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Όσο για τους αλληλέγγυους και όλους αυτούς που εμφανίζονται στην τηλεόραση, γιατί δεν λένε τίποτα για το Ελληνικό σχολείο που δεν χτίστηκε στην Γερμανία και πως οι Έλληνες στο εξωτερικό φοιτούσαν σε διαφορετικά σχολεία. Εν κατακλείδι τι κάνουν οι πρεσβείες όλων αυτών των παράνομων μεταναστών; Γιατί δεν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση στα κανάλια; Μήπως δεν είναι πρόσφυγες από εμπόλεμη ζώνη και απλά θύματα δουλεμπορίου, από τα οποία κάποιοι βγάζουν τεράστια ποσά. Συγχαρητήρια στην Χρυσή Αυγή που έχει ξεσκεπάσει όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες, οι οποίοι με πρόσχημα των ανθρωπισμό γεμίζουν τις τσέπες τους.

Τ. Μ.

Μπορούν οι τούρκοι να αντιταχθούν στην επέλαση του Συριακού Στρατού προς την Ελ Μπαμπ;

Το ομαλό ανώμαλο και το ανώμαλο ομαλό. H γενιά του πολυτεχνείου της πεσμένης καγκελόπορτας, αφού κατέκλεψε το δημόσιο χρήμα πουλώντας παραμύθια περί ελευθερίας και προοδευτισμού κατάντησε τα σχολεία χωρίς εικόνες των οπλαρχηγών του 1821. Αναχρονιστικός ο θεσμός της ποδιάς που καταργήθηκε , αλλά σήμερα τα σχολεία γέμισαν από μαθήτριες που φοράνε μπούρκα και τσαντόρ. Τώρα θέλουν να χτυπήσουν το κύτταρο τους Έθνους που είναι η οικογένεια, αμφισβητώντας τον συμπαντικό νόμο της διάκρισης των φύλων σε αρσενικό και θηλυκό. Απέναντι στην αθλιότητα της νέας τάξης πραγμάτων στέκεται η Χρυσή Αυγή, δίνοντας τον αγώνα τον καλό ώστε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Γ.Π.

Η μόνη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης είναι η συστράτευση με την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-febrouariou-2017#ixzz4XlQz5oTT

Exit mobile version