Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τζάμπα διακοπές του “τσιπρέικου” στη Ντίσνεϋ-Λαντ και οι Ρόθτσινλτ

Οι τζάμπα διακοπές του “τσιπρέικου” στη Ντίσνεϋ-Λαντ και οι Ρόθτσινλτ

Αφού ο Τσίπρας είπε ΝΑΙ σε όλα στην διεθνή τοκογλυφία και δεσμεύθηκε πως θα τσακίσει τον λαό με νέα μέτρα δισεκατομμυρίων, είπε να κάνει μία βόλτα πέριξ των Παρισίων για να πνίξει τον πόνο του. Φόρτωσε λοιπόν την οικογένεια στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο και πέρασαν ξέγνοιαστες ώρες στην Ντίσνεϋ-Λαντ με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τα αιώνια κορόιδα, δηλαδή τους Έλληνες πολίτες. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια Τσίπρα έχει ευεργετηθεί με σκανδαλώδη τρόπο από την ημέρα που ο Alexis έγινε μνημονιακός πρωθυπουργός: η Περιστέρα από την Μέση Εκπαίδευση έκανε αυθημερόν το μεγάλο άλμα και βαπτίστηκε… καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Ενώ ο μικρός Ερνέστο πήρε μεταγραφή για τις πανάκριβες σχολές Χιλ στην Πλάκα, μακριά από την… πλέμπα, δηλαδή τα προσφυγόπουλα που φόρτωσε ο πατέρας του στα φτωχαδάκια του Περάματος και του Ωραιοκάστρου.

Από την άλλη πλευρά, το κόμμα της Siemens, η ΝΔ των σκανδάλων και της διαπλοκής, που ψήφισε όλα τα επαίσχυντα μέτρα του αριστερού μνημονίου στις 15.8.2015, δεν τόλμησε να πει λέξη για το νέο μνημονιακό ξεπούλημα που φέρνει η “πρώτη φορά αριστερά”. Και επειδή έχει κοινή εθνοπροδοτική γραμμή με τον Τσίπρα, κάνει αντιπολίτευση μόνο για τις βόλτες του Τσίπρα στο Παρίσι.

Η απάντηση όμως που έδωσε ο Σύριζα στα μνημονιακά συνεταιράκια της ΝΔ ήταν αποστομωτική: “Ο Alexis δεν πήγε στο Παρίσι για τουρισμό, αλλά για να συναντήσει τους Ρόθτσιλντ”. Τι να απαντήσει τώρα ο εβραιολάγνος και προσκυνητής του διεθνούς σιωνισμού Μπουμπούκος; Κανονικά πρέπει να συγχαρεί τον Τσίπρα για την στροφή του στο σιωνιστικό κεφάλαιο.

Τι να πει και ο σύντροφος Καμμένος, που παλαιότερα έκανε οργισμένες αναρτήσεις στο… twitter ενάντια σε Ρόθτσιλντ και Ροκφέλερ και σήμερα έχει πρησμένα γόνατα από τις περιπτύξεις του με τους διεθνείς τοκογλύφους;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tzampa-diakopes-tou-tsipreikou-sth-ntisne-lant-kai-oi-rothtsinlt#ixzz4XoURsQ1k

Exit mobile version