Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Να πάρουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία γιατί αν μας χτυπήσει η Τουρκία θα γίνουμε και εμείς μετανάστες. Αυτή είναι η λογική την οποία μας προτείνουν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Πρέπει να πάρουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία δεν μας λέει όμως ότι υπάρχει νόμος που μετά από λίγα χρόνια θα λάβουν την ιθαγένεια και μάλιστα μουσουλμάνοι οι οποίοι δεν θα δέχονται ότι ισχύει στη χώρα μας αλλά την σαρία του ισλάμ κάνοντας τρομοκρατικές ενέργειες όπως σε όλα τα άλλα κράτη. Επίσης έφερε ως παράδειγμα τον πόλεμο με τους Τούρκους ο οποίος θα μας κάνει και εμάς μετανάστες σε άλλες χώρες.

Δεν τους πέρασε ούτε για μια στιγμή από το μυαλό τους ότι οι Έλληνες στην μακραίωνη ιστορία τους έχουν ποτίσει με ποταμούς αίματος το δέντρο της λευτεριάς και θα το ξανακάνουν αν χρειαστεί. Δείτε Έλληνες πως προχωρούν και προπαγανδίζουν την ισλαμοποίηση και την πολυπολυτισμικότητα της Ελλάδας έτσι ώστε με την αλλοίωση του πληθυσμού να μην έχουμε εθνική, θρησκευτική και ιστορική συνείδηση. Τα σχέδια της νέας τάξης τα προπαγανδίζουν στα ΜΜΕ της Ελλάδας και δεν αντιδρά κανείς, εκτός της Χρυσής Αυγής που αγωνίζεται ώστε να υπάρχουν Έλληνες στην πατρίδα μας.

Μ.Σ.

Καμία ανοχή στον ραγιαδισμό

Πότε ο ένας στην Αμερική για “δουλειές”, σαν αυτές του Σεπτεμβρίου του 2013. Πότε ο άλλος στο Παρίσι για “δουλειές” και όλα αυτά με το αεροπλάνο που θα πούλαγαν την 1η εβδομάδα. Είναι ίσως γιατί η “επανάσταση” θέλει και κάποιες ανέσεις, πού και πού. Έχουν μετατρέψει σε κομματικό ταξί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που θα πουλούσαν, ενώ ούρλιαζαν 3 χρόνια για τη BMW του Βενιζέλου, την οποία κατείχε παράνομα Πάντως και βέβαια θα κάνει η L’oreal επένδυση στην Ελλάδα των μνημονίων. Δεν βλέπει την ώρα να δώσει 100%προκαταβολη φόρου. Είναι κωμικό όμως αν αληθεύουν οι φήμες ότι πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει τον Ερνέστο στη Disneyland. Εκτός φυσικά αν είπαν στον Αλέξη ότι ο νέος πλανητάρχης είναι ο Donald κι αυτός έσπευσε να τον συναντήσει από κοντά. Το πιστεύω πιο εύκολα από τις υπόλοιπες ιστορίες που έχουμε ακούσει σήμερα.

Κ.Α.

Οι τζάμπα διακοπές του “τσιπρέικου” στη Ντίσνεϋ-Λαντ και οι Ρόθτσινλτ

Διεθνές Δίκαιο, Σύνορα Ευρωπαϊκά, Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Πότε θα σας ακούσουμε ρε υποτακτικοί της ανύπαρκτης ΕΕ να μιλάτε με περηφάνεια για το Δίκαιο της Ελλάδος, τα Ελληνικά σύνορα, τα Ελληνικά κεκτημένα και δικαιώματα. Μας χώσατε στον απόπατο  της Ευρώπης και θαρρείτε ότι συμφωνούμε όλοι για τον βούρκο σας που μας πνίγει. Αν μπορείτε και θέλετε αγωνιστείτε πρώτα για την Ελλάδα και αφήστε τους Ευρωπαίους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η είσπραξη των τόκων από την «αλληλεγγύη» που μας δίνουν απλόχερα.

Γ. Π. 

Ψευδολογία χωρίς αντίλογο η ομιλία Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-6-febrouariou-2017#ixzz4XrKbTjcX

Exit mobile version