Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Eίδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τις ανατριχιαστικές εικόνες στο hot spot του Ελληνικού. Προσφυγόπουλο γρονθοκοπούσε αστυνομικό, και οι δημοσιογράφοι αντί να γίνουν πυρ και μανία και να διαχωρίσουν την θέση τους για μια έννομη πολιτεία, πήραν το μέρος του «κατατρεγμένου» προσφυγόπουλου. Αυτό και μόνο το γεγονός μας δείχνει να καταλάβουμε ότι αύριο μεθαύριο όταν αυτά τα «προσφυγόπουλα» παρανομήσουν έναντι των Ελλήνων πολιτών κανένας δημοσιογράφος, κανένα πολιτικό κόμμα δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του Έλληνα. Ξυπνήστε όσο είναι νωρίς.

Κώστας

Μνημόνια διαρκείας: Η Ελλάδα θα είναι δέσμια των διεθνών τοκογλύφων μέχρι το 2040 – Αλλαγή πολιτικής τώρα!

Η ηθική και οικονομική χρεωκοπία της Ελλάδας δεν θα σταματήσουν αν δεν ανασυγκροτηθεί το ελληνικό κράτος. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει οι Έλληνες ψηφοφόροι  να συνειδητοποιήσουν πως εγκλωβισμένοι στις ίδιες πολιτικές η Ελλάδα θα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική ασφυξία και θα αυξάνεται η κοινωνική αδικία και η πολιτιστική και ιδεολογική της παρακμή. Όσο  θα αυξάνει η ανοχή θα αυξάνουν και τα περιστατικά όπως αυτό στην Σάμο που πολιτικός ακούγοντας τα παράπονα Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, απάντησε με απαξίωση “άντε πάνε από εδώ”.  Όσο θα αμβλύνεται ο δογματισμός, οι ιδεοληψίες και η αποσταθεροποίηση τόσο περισσότερο θα βαθαίνει η κρίση αξιών.  Λύσεις υπάρχουν και η Ιστορία το έχει καταγράψει.

Εθνική ανασυγκρότηση, ηγέτης χαρισματικός που θα εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη στους πολίτες, που θα κάνει πάλι την Ελλάδα οικονομικά ισχυρή, θα ανυψώσει το ηθικό μας και θα οργανώσει ένα κράτος εθνικό με ισχυρή άμυνα και εξωτερική πολιτική. Λύσεις έχει μόνο η Χρυσή Αυγή και πρόγραμμα για μια Ελλάδα δυνατή. Ηγέτες που δεν βλέπουν τον κόσμο ως Έλληνες, δεν πρόκειται να αλλάξουν την πορεία μας προς τον αφελληνισμό και την γενοκτονία που μας οδήγησαν οι αριστερές, δεξιές, κεντρώες και σοσιαλιστικές κυβερνήσεις που πέρασαν από την Ελλάδα.  Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες, δουλειά στον Έλληνα εργάτη, με εθνική οικονομία, κοινωνική πρόνοια, δημόσια υγεία, εθνική παιδεία και ασφάλεια.

Αγγελική Γ.-Α.

Μια απάντηση στους λοβοτομημένους ΚΚέδες και προστάτες του συστήματος

Έχουνε πλάκα οι μαϊμού δημοσκοπήσεις που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να χειραγωγούν την κοινή γνώμη. Εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή ως 4ο κόμμα και ως τρίτο το ΚΚΕ. Αυτοί είναι ικανοί να μας παρουσιάσουν ότι μπαίνει και ο τραγικός Σώρρας στην βουλή σαν 4ο κόμμα προκειμένου να μας πείσουν πως το εθνικιστικό κίνημα έχει πάρει την κατιούσα. Το πρόβλημα όμως είναι, και το γνωρίζουν πολύ καλά πως η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές θα είναι και Αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί εθνική αντιπολίτευση είναι ήδη. Ο απλός κόσμος ταυτίζεται μόνο με την Χρυσή Αυγή που έχει το θάρρος να εναντιώνεται σε όλο το πολιτικό σύστημα δείχνοντας να αδιαφορεί επιδεικτικά στους όποιους μικροπρεπείς χαρακτηρισμούς τις αποδίδουν οι πολιτικοί της αντίπαλοι. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Μάνος
Ντεπώ

Αγροκτήματα δημοσίου: Δουλειά κατά προτεραιότητα στους “μετανάστες” – Δηλώσεις Κ. Μπαρμπαρούση και Ν. Μίχου στην εφημερίδα «Εμπρός»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-febrouariou-2017#ixzz4Xx4BM5WV

Exit mobile version