Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις… Μαϊμού δημοσκόπηση της Σαμα-Rass ανασταίνει τους πεθαμένους του κλεφτοΠΑΣΟΚ

Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις... Μαϊμού δημοσκόπηση της Σαμα-Rass ανασταίνει τους πεθαμένους του κλεφτοΠΑΣΟΚ

Δεν έχουν τέλος οι “μαϊμούδες” δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την μία να ξεπερνά σε γελοιότητα την άλλη.

Αφού λοιπόν έχουν προεξοφλήσει τον θρίαμβο της ΝΔ, η οποία στην πραγματικότητα δεν μπορεί να κερδίσει ούτε μία ψήφο από την λαϊκή οργή και την ολική κατάρρευση του Σύριζα, τώρα ανακάλυψαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι τρίτη πολιτική δύναμη, αλλά… το κλεφτοΠασόκ!

Ο λόγος για την Σαμαρικών συμφερόντων συστημική εταιρεία δημοσκοπήσεων Rass, η οποία δημοσίευσε σήμερα μια πραγματικά καταγέλαστη έρευνα. Ως απάντηση λοιπόν στην γελοιότητα του Μαξίμου και της Bridging Europe που έβγαλε τον Σύριζα πρώτο (!), η Rass πλειοδοτεί στο ψέμα και βρίσκει την ΝΔ πρώτη και αυτοδύναμη και την Χρυσή Αυγή… τέταρτη πίσω από το κλεφτοΠασόκ.

Προφανώς στα γραφεία των συστημικών δημοσκοπήσεων έχουν την ψευδαίσθηση ότι τα κοινοβουλευτικά τεχνάσματα με τις μετεγγραφές βουλευτών αντικατοπτρίζουν και την απήχηση στην ελληνική κοινωνία.

Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να αναπαράγουμε τα στοιχεία μιας εξόφθαλμα στημένης και παραποιημένης δημοσκόπησης.

Αργά ή γρήγορα θα γίνουν εκλογές και η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει για ακόμη μία φορά μια περήφανη Νίκη, καθώς η ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού θα είναι αμείλικτη για μνημονιακούς πολιτικάντηδες και συστημικούς δημοσκόπους.

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oti-plhrwseis-pairneis…-maimou-dhmoskophsh-ths-sama-rass-anastainei-tous#ixzz4Y0Nax4qY

Exit mobile version