Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η… αγριόγατα Αυλωνίτου, ο τζάμπα μάγκας Πολάκης και οι άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Η… αγριόγατα Αυλωνίτου, ο τζάμπα μάγκας Πολάκης και οι άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Όταν έχουν να ψηφίζουν άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής (πάντα για πολιτικά «αδικήματα»), όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ του… συνταγματικού τόξου ψηφίζουν υπέρ, με χέρια και με πόδια.

Όταν, όμως, οι αιτήσεις ασυλίας αφορούν μέλη της καθεστωτικής καμόρας, σφυράνε κλέφτικα!

Έτσι, αρνητική εισήγηση για την άρση της βουλευτικής ασυλίας της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου έδωσε τελικά η πλειοψηφία της επιτροπής δεοντολογίας της. Η κατηγορία εναντίον της, αφορούσε ότι το 2012 επιτέθηκε κι έγδαρε με τα νύχια της το πρόσωπο του διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών, στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, αυτό συνέβη ΠΡΙΝ η λεγάμενη γίνει βουλευτίνα!

Επιπροσθέτως, για την περίπτωση του τζάμπα μάγκα Πολάκη, ο οποίος είχε εμπλέξει την… Μπουμπούκα σε υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, η Επιτροπή Δεοντολογίας επικαλέστηκε… αναρμοδιότητα. Κι έτσι, κι ο τζάμπα μάγκας, που δεν προσκόμισε στοιχεία όπως είχε υποσχεθεί και παρά την πρόκληση Μπουμπούκου «Δεν θα κρύβεσαι, ρε γαϊδούρι, πίσω από την ασυλία σου, θρασύδειλε απατεώνα…», κρύφτηκε πίσω από την ασυλία του.

Όπως κάνουν όλοι οι… δημοκράταροι!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-agriogata-aulwnitou-o-tzampa-magkas-polakhs-kai-oi-arseis-asulias-twn-bou#ixzz4Y2WRb9Bh

Exit mobile version