Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπητά αδέλφια, επιτρέψτε μου να σας γράψω και εγώ ένα μήνυμα, από την οπτική ενός “ξένου” όπως ορίζεται από το γεωγραφικό μήκος και πλάτος της γεννήσεως μου, όπως και της καταγωγής μου, αλλά με έντονο ενδιαφέρον για την πορεία των γεγονότων αυτής της χώρας και την αμέριστη αγάπη γι’ αυτήν. Ζω σε αυτή την χώρα, πάνω από 36 χρόνια. Έχω βιώσει τον διαβόητο “ρατσισμό” από τότε που αντιλαμβανόμουν τα συμφραζόμενα γύρω μου. Προς έκπληξη όλων (μας) αυτός προέρχονταν όμως από αριστερίζοντα πρόσωπα, τα οποία στο πρόσωπο ενός παιδιού από την Αμερική (με Ελληνίδα μητέρα) εξαντλούσαν την επιθυμία τους για επανάσταση, απέναντι στην Αμερική, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και άλλους παράγοντες. Εάν γνωρίζω καλά όμως, οι “δημοκρατικές” κυβερνήσεις που οι ίδιοι κατήγοροι/ψηφοφόροι επέλεξαν, αυτές οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτές τις συμμαχίες. Αλλά αυτοκριτική για τις (έμμεσες ή άμεσες) επιλογές τους, μηδέν. Παρατηρώντας τα δρώμενα, έχω καταλήξει ότι τα πράγματα κριτικάρονται όχι με βάση το σωστό ή λάθος, αλλά το αριστερό ή δεξιό. Η αριστερά έχει πέσει στην μαρμίτα του εξαγνισμού και δεν την αγγίζει τίποτα πλέον και αυτό το διακρίνει κανείς από την διαχείριση του νόμου και την εκτέλεση των αποφάσεων αυτού. Σκοπός αυτού του μηνύματος, δεν είναι η απόδοση κατηγορητηρίου, ούτε ευθυνών. Σκοπός είναι η δημιουργία μιας σπίθας, στην εσωτερική αναζήτηση του καθενός. Αυτό που μας προσδιορίζει, είναι οι πράξεις μας. Η Ελλάς είναι λαβωμένη χώρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αλλά μπορούμε να κάνουμε γύρισμα. Δώστε βάση στα αδέλφια σας. Ο δικός τους πόνος, αύριο θα είναι και δικός σας. Και η δική τους ευημερία θα βρει ανταπόδοση και σε σας. Ας μας χλευάζει η θολοκουλτούρα.. Είναι γιατί μας φοβάται. Έμαθε να κατηγορεί το σύστημα και το κράτος, ενώ στην πραγματικότητα εμείς είμαστε το κράτος και το “κακό σύστημα” η δική μας αδιαφορία. Μην αφήσετε την σήψη να κατασπαράξει τα όνειρα σας. Σας ζητώ μόνο το όνειρο σας να περιλαμβάνει την Ελλάδα μόνο.

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Μ.Ν.

Κι άλλος βουλευτής «την έκανε» από το βυθιζόμενο Ποτάμι: Προς κλεφτοπασόκ οδεύει ο Μπαργιώτας

Λαθρομετανάστης, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, γρονθοκοπεί ένστολο Αστυνομικό στο Ελληνικό και ύστερα, φεύγει σαν κύριος και αφήνει τους υπόλοιπους με το στόμα τους ανοικτό. Ο αλλοδαπός αυτός θέλει να επιβάλει το όποιο δίκιο του, σε άλλη -εκτός της δικής του- χώρα, με τρόπο ποινικά κολάσιμο, με το στανιό. Δεν σέβεται κανέναν Θεό! Ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, τον ικέτη, τον φιλοξενούμενο, τον προσωρινό στον τόπο αυτό. Δεν νιώθει κανένα ευχαριστώ, κανένα δεσμό με το χώμα της φιλοξενίας του το μεσογειακό, το χριστιανικό, το ανεκτικό, το διδακτικό, που τον κρατάει στη ζωή ζωντανό, αυτόν και ολόκληρη την οικογένειά του με σεβασμό έμπρακτο, τολμηρό. Το μέτωπο δε των ΜΜΕ ψεύδεται και ζητά την τιμωρία του Αστυνομικού. Για αυτό το λόγο η Χρυσή Αυγή στη βουλή ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό: Συνελήφθη άραγε στη συνέχεια ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού, όπως ακριβώς ο Νόμος ορίζει ή έχει καταλυθεί η νομιμότητα στους χώρους των δομών φιλοξενίας; Ποιες ενέργειες άραγε σκοπεύει να κάνει, ώστε να συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης, και να παταχθεί η εγκληματικότητα (επιθέσεις, trafficking, εμπόριο ναρκωτικών κ.ά.) στα hot-spot και τα κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών, με τρόπο υποδειγματικό; Ο νόμος τελικά ισχύει μόνο για τους Έλληνες ή για όλους όσους βρίσκονται καθ΄ οιοδήποτε τρόπο στην ελληνική επικράτεια.

Σ.Μ.

Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις… Μαϊμού δημοσκόπηση της Σαμα-Rass ανασταίνει τους πεθαμένους του κλεφτοΠΑΣΟΚ

Σε αυτά τα πρωινάδικα της ελληνικής τηλεόρασης, που ο κάθε αγράμματος ή η κάθε αγράμματη ασχολείται με τον Τραμπ και το τι γίνεται στην Αμερική, αναμασώντας τους εμετούς ξένων δημοσιογράφων που υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Λοιπόν μήπως, αυτοί οι δικοί μας πανηλίθιοι, θα ήταν καλύτερα να ασχολούνται με το χάλι των Ελλήνων πολιτικών και το χάλι του τόπου μας. Αλλά δεν νομίζω να συνετιστούμε σαν λαός, δυστυχώς όλη η Ελλάδα είμαστε ένα απέραντο φτηνό πρωινάδικο και δεν υπάρχει ελπίδα να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά. Οπότε μην διαμαρτύρεστε για τον ψεύτη τον Τσίπρα, για τον ψεύτη τον Γιωργάκη, τον ψεύτη τον Σαμαρά και για όλους τους προηγούμενους που πέρασαν πριν από αυτούς. Κάθε λαός έχει να τον διοικούν, αυτούς ακριβώς που του αξίζει και αν θέλουμε να αλλάξουμε θα πρέπει να αγωνιστούμε στο πλευρό της Χρυσής Αυγής!

Α. Μ.

Γιατί ο Ομπάμα ήταν “καλός” με τους μουσουλμάνους και ο Τράμπ “κακός”;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-febrouariou-2017#ixzz4Y2vI5Glj

Exit mobile version