Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πώς ο εφιάλτης Σαμαράς σταμάτησε την τελευταία στιγμή την διάλυση του κόμματος Καμμένου;

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν είναι μόνο ότι ο μοιραίος άνθρωπος για την Ελλάδα -αλλά και για την νουδούλα- Αντώνης Σαμαράς έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αλλά είναι ο ίδιος που αποφάσισε να αφήσει εν ζωή και το κόμμα του συνοδοιπόρου Καμμένου, ενώ ήταν τελειωμένη υπόθεση!

Γυρίζουμε, εν τάχει, στα τέλη του 2012. Η απόφαση Σαμαρά ήταν ειλημμένη: το κόμμα Καμμένου παρέπαιε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Έπρεπε να διαλυθεί και κάποια στελέχη του να φτιάξουν ένα μαϊμού – «σκληρό δεξιό» κόμμα, για να παίξει το ρόλο του αναχώματος στην Χρυσή Αυγή.

Το ξήλωμα του πανοκαμμενικού πουλόβερ ήταν πανεύκολο! Την αρχή στις αποχωρήσεις έκαναν οι Κώστας Μαρκόπουλος και Γιάννης Κουράκος, στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 και πολλά «ειδοποιημένα» στελέχη. Το σχέδιο προέβλεπε την ίδρυση νέου «σκληρού δεξιού» κόμματος μετά τις γιορτές, με διαρχία Μαρκόπουλου-Ζώη – ο οποίος δεν είχε εκλεγεί βουλευτής- και την εν συνεχεία αποχώρηση και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών από το μόρφωμα των ΑΝΕΛ – πλην του κομμουνιστή Νότη Μαριά, που θα έκανε… ντουέτο με τον Καμμένο. Ο δε Καμμένος δε θα έμενε… παραπονεμένος, καθώς προβλεπόταν η επαναμάντρωσή του στην νουδούλα, λίγο πριν από τις εκλογές – όποτε κι αν γίνονταν!

Τελικά, το σχέδιο… ματαιώθηκε, με υπαιτιότητα Σαμαρά, όταν είδε δύο σημαντικά στοιχεία σε μια σειρά από μεγάλες δημοσκοπήσεις που έγιναν κατά παραγγελία του. Το πρώτο, ήταν ότι το φημολογούμενο –με σειρά μιλημένων δημοσιευμάτων των ΜΜΕ- «σκληρό δεξιό» κόμμα δεν τράβαγε ούτε μία ψήφο από την Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pws-o-efialths-samaras-stamathse-thn-teleutaia-stigmh-thn-dialush-tou-komma#ixzz4Y7SlwXT4

Exit mobile version