Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο κρούσμα αλβανικού θράσους στους Παξούς: Ανήλικος σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από την Ελληνική Σημαία!

Μετά τους επτά νεοσύλλεκτους οπλίτες του Ελληνικού Στρατού, ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό, που αφορά αλβανικής καταγωγής, άτομο ήρθε στην επιφάνεια.

Συγκεκριμένα, ένας ανήλικος πρωταγωνίστησε σε νέο κρούσμα πρόκλησης με τον αλβανικό αετό, τον οποίο σχημάτισε με τα χέρια του την ώρα που πόζαρε για φωτογραφία κάτω από την Ελληνική Σημαία στο λιμάνι Γαΐου των Παξών!

Ο 17χρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε όταν ανήρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και οι άνδρες της τοπικής Αστυνομίας, που τον συνέλαβαν με την κατηγορία της προσβολής εθνικού συμβόλου, διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα, άρα βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα. Ο ανήλικος δράστης προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ο οποίος διέταξε την απέλασή του.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι πληθαίνουν τα περιστατικά εκδήλωσης του αλβανικού εθνικισμού στην Χώρα μας, με την συγκεκριμένη περίπτωση να αποτελεί και ευθεία προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου.

Το ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα και το ότι δεν έζησε για πολλά χρόνια εδώ. Σ΄αυτή την περίπτωση, δηλαδή, κατά την οποία δεν ήταν «περαστικός», αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του φιάσκου της γνωστής απίστευτα προπαγανδισμένης (και παραμορφωμένης για τους γνωστούς «αντιρατσιστικούς» λόγους) θεωρίας περί της «ημετέρας παιδείας».

Μια απόδειξη, η οποία δυστυχώς όλα δείχνουν ότι θα συνοδευτεί και από άλλες στο εγγύς μέλλον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-krousma-albanikou-thrasous.-anhlikos-albanos-schhmatise-ton-albaniko-ae#ixzz4Y7UyXFxO

Exit mobile version