Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπητέ Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής, είμαι μια άνεργη Ελληνίδα και σήμερα βίωσα τον απόλυτο εξευτελισμό αλλά και ρατσισμό μέσα στην ίδια μου την πατρίδα μου. Στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου Αθηναίων, έτσι όπως την έχει καταντήσει ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, στριμώχτηκα με αλβανούς, πακιστανούς, σύριους, μέχρι και με παράνομους μετανάστες από την Σιέρα Λεόνε και την Μπουργκίνα Φάσο. Και όλα αυτά για να υποβάλω αίτηση για το πενιχρό κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης των 200 ευρώ. Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα για το κατάντημα το δικό μου και της Πατρίδας μας της Ελλάδας. Παράνομοι μετανάστες που ήρθαν ακάλεστοι και απρόσκλητοι στην Ελλάδα, χωρίς χαρτιά και χωρίς ποινικό μητρώο, από χώρες οι οποίες μερικές είναι και εχθρικές προς εμάς, να λαμβάνουν παράνομα επιδόματα που δεν παίρνουν και δεν δικαιούνται ούτε καν οι Έλληνες πολίτες. Αν παλιότερα λέγαμε ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της, με την άθλια κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου, που αποδείχθηκαν άξιοι συνεχιστές του Σαμαρά – Βενιζέλου, τώρα λεμέ ότι η Ελλάδα δολοφονεί τα παιδιά της για χάρη των λαθρομεταναστών. Εύχομαι η Χρυσή Αυγή να γίνει κυβέρνηση και ο κύριος Μιχαλολιάκος Πρωθυπουργός για να έχουν τον πρώτο λόγο στα βασικά και αυτονόητα οι Έλληνες και όχι οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Ζω για αυτό.

Με Εκτίμηση και Τιμή, Μ.Π. Αθήνα

Κραυγή αγωνίας από τα «Νέα»: Η διολίσθηση της πολιτικής ζωής του τόπου ενισχύει την Χρυσή Αυγή

Προπαγάνδα αισχίστου είδους και μάλιστα από την κρατική τηλεόραση την οποία αναγκαστικά την πληρώνουν όλοι οι Έλληνες μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος. Το πλέον εξοργιστικό στην κυριολεξία ήταν η παρουσίαση στο βίντεο που προβαλλόταν, των δύο ευζώνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, να κρατούν – με τη τέχνη του animation – ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, αλλά τις σημαίες του ουράνιου τόξου, του σήματος κατατεθέν της Παγκόσμιας Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας. Σιγή ιχθύος από όλους. Είστε προσκυνημένοι, ανθέλληνες, προδότες, απάτριδες, αισχροί και διεστραμμένοι! Εσείς και όσοι εξυπηρετείτε τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.

Ν. Β.

Πώς ο εφιάλτης Σαμαράς σταμάτησε την τελευταία στιγμή την διάλυση του κόμματος Καμμένου;

Είστε η μοναδική σανίδα σωτηρίας για την χώρα μας. Συνεχίστε τον αγώνα σας. Τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα αλλά και από την Αργολίδα, από όπου και σας γράφω  είναι πολύ δυνατά. Είμαι σίγουρος πως σε λίγο δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους οι πολιτικοί απατεώνες, (σύριζα-νδ-πασοκ). Έχετε τη στήριξη όλων των επαγγελματικών ομάδων αλλά ιδιαίτερα των ελευθέρων επαγγελματιών στους οποίους έχετε δηλώσει ότι θα τους βοηθήσετε ουσιαστικά, ελαφρύνοντας τους από τους δυσβάστακτους φόρους που έχουν επιβάλλει τα μνημόνια. Τέλος, αδέλφια να ξέρετε πως εγώ και πολλοί άλλοι κρυφοί ή φανεροί σύντροφοι ζούμε για την ημέρα που οι κλέφτες θα πάνε φυλακή και τα κλεμμένα θα επιστραφούν στους Έλληνες.

Τ. Αθανάσιος

Ποινές χάδι για τους υπεύθυνους του σκανδάλου της Energa – Hellas Power

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-9-febrouariou-2017#ixzz4YAkdnArw

Exit mobile version