Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ημαθία, Καβάλα

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία από κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας. Οι Συναγωνιστές βρέθηκαν αρχικά στην πόλη της Νάουσας, όπου διένειμαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» καθώς και πλήθος ενημερωτικών φυλλαδίων για τις πολιτικές θέσεις του κινήματός μας. Παραπάνω από θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, που ζητούσε να λάβει επιπλέον ενημερωτικό υλικό ή να συζητήσει με τους συναγωνιστές για τις τρέχουσες εξελίξεις. Στη συνέχεια, η ενημερωτική εκστρατεία συνεχίστηκε στον κόμβο του Κοπανού Ναούσης, όπου οι συναγωνιστές μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στα διερχόμενα οχήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκεί παραμονής των συναγωνιστών τα κορναρίσματα ενθουσιασμού ήταν επαναλαμβανόμενα, ενώ δεκάδες πολίτες σταμάτησαν προκειμένου να λάβουν επιπλέον ενημερωτικό υλικό και να δηλώσουν την στήριξή τους στον εθνικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Από τις θετικότατες αντιδράσεις των πολιτών είναι εμφανές ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην καρδιά των Ελλήνων, σε πείσμα της συνωμοσίας σιωπής από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και της τρομοκρατίας εκ μέρους του παρακράτους.

Η Τοπική Οργάνωση Καβάλας διεξήγαγε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου ενημερωτική δράση στα χωριά του νομού Καβάλας Ποντολίβαδο, Άνω Ποντολίβαδο, Πετροπηγή και Γραβούνα. Από την πρώτη στιγμή οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με θέρμη και ενθουσιασμό, υπενθυμίζοντας στους αντιπάλους μας ότι τα ισχυρά κάστρα του εθνικισμού στην Μακεδονία παραμένουν άπαρτα παρά την προπαγάνδα και την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος. Ο αγώνας μας θα είναι αμείωτος, μέχρι να φύγει η προδοτική κυβέρνηση της πρώτης (και τελευταίας) φοράς αριστεράς που έφερε τόσο μεγάλη δυστυχία στη χώρα. Θα είναι αμείωτος αλλά νικηφόρος γιατί αποτελούμε τη μοναδική αξιόπιστη λύση απέναντι στο αδιέξοδο των μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn616#ixzz4YAlSt3fa

Exit mobile version