Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος ρατσιστικό και αντεθνικό

Κράτος ρατσιστικό και αντεθνικό

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Το γεγονός ότι το σημερινό Κράτος στα όρια του οποίου διαβιούν οι Έλληνες δρα εις βάρος του Λαού και κατ’ επέκταση του Μεγάλου μας Έθνους έχει διεξοδικά αναλυθεί κατά το παρελθόν. Η πάροδος του χρόνου όμως, καταδεικνύει κατά τρόπο περίτρανο πως η δράση τούτη δεν είναι σε καμία περίπτωση συμπτωματική αλλά συστηματικά οργανωμένη και μεθοδευμένη.

Είναι δε χαρακτηριστικό το γεγονός πως η εν λόγω δράση του Κράτους είναι ανεξάρτητη του κόμματος ή των κομμάτων που κυβερνούν: οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά η πολιτική είναι ίδια και απαράλλαχτη. Ο διαχωρισμός συνεπώς σε «δημοκρατικό» τόξο το οποίο συναποτελούν όλα τα κόμματα εντός κι εκτός βουλής και «μη δημοκρατικό» το οποίο προσδιορίζει κατά τους «δημοκράτες» τη Χρυσή Αυγή, δεν αφορά μόνο πολιτικές διαφορές αλλά πολλά περισσότερα. Αφορά κυρίως, είτε το θέλουμε είτε όχι, την επιβίωση του Λαού και την ίδια την ύπαρξη του Ελληνικού Έθνους.

Δύο ειδήσεις στάθηκαν οι αφορμές για να επανέλθουμε στον χαρακτήρα που έχει λάβει το καταχρηστικώς ονομαζόμενο «ελληνικό» Κράτος. Η πρώτη αφορά την πολιτική της ουγγρικής κυβέρνησης εις ότι αφορά την αντιμετώπιση των τρίτεκνων οικογενειών από το ουγγρικό Κράτος και η δεύτερη μια έρευνα που διεξήχθη σε πλήθος χωρών και στην οποία οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν εάν θα πολεμούσαν για την πατρίδα τους.

Προκειμένου λοιπόν, να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα η κυβέρνηση της Ουγγαρίας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ζευγάρια τα οποία θ’ αποκτήσουν τρία τέκνα μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, πρόκειται να επιβραβευθούν με τη χορήγηση σπιτιού!

Από την άλλη πλευρά, σε έρευνα η οποία διεξήχθη σε διάφορες χώρες του κόσμου με το ερώτημα «εάν θα πολεμούσατε για την πατρίδα σας», διαπιστώνεται πως οι ευρωπαϊκοί Λαοί είναι οι λιγότερο πρόθυμοι να πάρουν τα όπλα για να την υπερασπισθούν. Είναι μήπως τυχαίο ότι οι Λαοί της Ευρώπης έχουν εκφυλισθεί σε αυτό το βαθμό με συνέπεια να οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό τους; Όχι βέβαια…

Διαβάστε την συνέχεια στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratos-ratsistiko-kai-antethniko#ixzz4YD9Yfi9v

Exit mobile version