Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η βουλή θα τιμήσει τον σοβιετικό κατάσκοπο Μπελογιάννη! Ευκαιρία για τη ΝΔ να τιμήσει ξανά τους «αγώνες της αριστεράς»…

Η βουλή θα τιμήσει τον σοβιετικό κατάσκοπο Μπελογιάννη! Ευκαιρία για τη ΝΔ να τιμήσει ξανά τους «αγώνες της αριστεράς»…

Η ολοκληρωτική κυριαρχία της εγχώριας αριστεράς κατά την μεταπολιτευτική περίοδο φαίνεται και από το παρακάτω δημοσίευμα της «Αυγής», όπου κάτω από τον τίτλο «Η Βουλή τιμά τον Μπελογιάννη» γράφονται τα εξής:

«Χρειάσθηκε να περάσουν 65 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη για να τιμήσει η Βουλή τη μνήμη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε να διοργανωθεί ειδική έκθεση αφιερωμένη στη μνήμη του αγωνιστή της Αριστεράς στο σπίτι του στην Αμαλιάδα. Η προετοιμασία για την έκθεση έχει ήδη ξεκινήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μπελογιάννης εκτελέστηκε στις 30 Μαρτίου 1952, οπότε συμπληρώνονται 65 χρόνια από τον θάνατό του».

Η λογική λέει ότι το να τιμάται από το Κοινοβούλιο μας Χώρας ένας καταδικασμένος για κατασκοπεία εναντίον της Πατρίδος του αποτελεί όχι απλώς μη υπαρκτό φαινόμενο αλλά μακάβρια φαντασίωση προσβολής της Ιστορικής Μνήμης.

Αυτό, όμως, δεν συμβαίνει στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, του «Συνταγματικού τόξου» και της αντιμετώπισης της αριστερής σκέψης και δράσης ως ένα είδος Ιερού τοτέμ, το οποίο οφείλουν να προσκυνούν άπαντες ανεξαρτήτως ιδεολογικής άποψης. Εδώ, η λογική έχει εκλείψει προ πολλού.

Ιδιαίτερα για τον Μπελογιάννη αξίζει να σημειωθεί η ενεργή συμμετοχή του στην σφαγή αμάχων και γυναικόπαιδων στον Μελιγαλά τον Σεπτέμβριο του 1944, καθώς και η απίστευτη προσήλωσή του στο πρόσωπο του μεγαλύτερου εγκληματία όλων των εποχών, τον Ιωσήφ Στάλιν, με αποτέλεσμα να αποτελεί κι αυτός ένα από τα πιο πιστά «σκυλιά» του.

Εφόσον επαληθευτούν οι πληροφορίες της «Αυγής», θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσουμε – αηδιάσουμε, βλέποντας τον Μητσοτάκη, τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη και όλους τους υπόλοιπους νεοδημοκράτες να κάθονται «κλαρίνο» στην μνήμη του καταδικασμένου κατασκόπου της Σοβιετικής Ένωσης και να αναφερθούν κι αυτοί, για μια ακόμη φορά, στους «αγώνες της αριστεράς», τους οποίους φυσικά οι πολιτικοί καραπαζοεισπράκτορες της φιλελεύθερης ΝΔ «τιμούν και σέβονται».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-boulh-tha-timhsei-ton-sobietiko-kataskopo-mpelogiannh-eukairia-gia-th-nd#ixzz4YDDAyr3I

Exit mobile version