Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «ορφανό» του Σαμαρά, ο Γκίκας Χαρδούβελης, παίζει το παιχνίδι των διεθνών τοκογλύφων

Το «ορφανό» του Σαμαρά, ο Γκίκας Χαρδούβελης, παίζει το παιχνίδι των διεθνών τοκογλύφων

Ένα ξεχασμένο «ορφανό» του σκοτεινού Σαμαρικού παρελθόντος μας θύμισε ότι υπάρχει, κάνοντας λόγο για τον «φόβο της δραχμής». Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος ξεχνώντας προφανώς τα δικά του διαπιστευτήρια υποταγής μπροστά στους δανειστές καυχήθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη για τα δικά του «κατορθώματα» το 2014.

Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη, τα μέτρα που ζητούν προκαταβολικά οι πιστωτές για την περίοδο μετά το 2018 είναι αποτέλεσμα της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης. Επιπλέον, ο Χαρδούβελης υποστήριξε ότι όσο δεν βγαίνει η Χώρα μας στις αγορές τόσο επιστρέφει το σενάριο της δραχμής, κάτι που θα είναι απόλυτη καταστροφή, αν συμβεί.

Τζάμπα μάγκας και φυσικά θρασύς ο Χαρδούβελης, ο οποίος αντί να κάνει υποδείξεις θα πρέπει να μας πει γιατί το 2012, ως ειδικός σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, φυγάδευσε τα χρήματά του στο εξωτερικό σε δόσεις των 10.000 ευρώ, φοβούμενος την δραχμή.

Πώς μπορεί να εμφανίζεται σήμερα ενώπιον του Ελληνικού Λαού, να κινδυνολογεί για τον «φόβο της δραχμής» και ουσιαστικά να παίξει το παιχνίδι των διεθνών τοκογλύφων για επίσπευση της αξιολόγησης με κάθε κόστος, κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στην κυβέρνηση ώστε να της δώσει το απαραίτητο άλλοθι για τη νέα ταπεινωτική συμφωνία που θα υπογράψει;

Ένα άτομο «παρτάκιας» που έχει κάνει «το κουμάντο» του βγάζοντας τα χρήματά του στο εξωτερικό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις στους Έλληνες και να λέει ότι όσο δεν βγαίνουμε στις αγορές έρχεται πιο κοντά η ώρα της δραχμής. Είναι πλέον στα αζήτητα της Ιστορίας και της Πολιτικής μαζί με το πρώην αφεντικό του τον Σαμαρά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-orfano-tou-samara-o-gkikas-chardoubelhs-paizei-to-paichnidi-twn-diethnwn#ixzz4YDTRDL00

Exit mobile version