Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θρασύτατη ομολογία μνημονιακού συριζαίου βουλευτή: Είμαστε έτοιμοι να ψηφίσουμε νέα μέτρα!

Θρασύτατη ομολογία μνημονιακού συριζαίου βουλευτή: Είμαστε έτοιμοι να ψηφίσουμε νέα μέτρα!

Ως «λαγός» της κυβέρνησης για την ψήφιση νέων δυσβάσταχτων μέτρων λειτούργησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, ο οποίος μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε ότι «Μπορούμε να ψηφίσουμε μια συμφωνία με προληπτικά ελαφριά μέτρα. Μέτρα που θα έχουν αντιστάθμισμα να μην υποφέρει η κοινωνία να τελειώσει η αξιολόγηση και να πάμε μπροστά», ενώ στην  συνέχεια πρόσθεσε ότι «Είμαστε μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις, ο κόσμος κουράστηκε. Για διεύρυνση του κόφτη, θα δούμε πώς θα γίνει αυτό».

Επειδή όλοι καταλαβαίνουμε το πώς μεταφράζονται στην συριζαίικη γλώσσα οι λέξεις «ελαφριά», και «προληπτικά», ο Βέττας βγήκε μπροστά για να προετοιμάσει το έδαφος για το άνευ όρων κλείσιμο της αξιολόγησης, σύμφωνα με τις επιθυμίες των δανειστών.

Βουτηγμένος μέσα στην απύθμενη χυδαιότητα της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης, που έχει χτίσει την αυτοκρατορία των ψεμάτων, ο Βέττας δεν το έχει σε τίποτα να παρουσιάσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Ελληνικό Λαό ως εκείνον που επιθυμεί το κλείσιμο της αξιολόγησης με οποιοδήποτε κόστος γι αυτόν, επειδή «ο κόσμος κουράστηκε».

Είναι προφανές ότι, για μια ακόμη φορά, οι συριζαίοι είναι πανέτοιμοι να συμφωνήσουν στα πάντα και να υπογράψουν όλα όσα τους ζητήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thrasutath-omologia-bouleuth-tou-suriza-eimaste-etoimoi-na-pshfisoume-nea-m#ixzz4YHBwb2KB

Exit mobile version