Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικό ανέκδοτο: Ο Μητσοτάκης κάνει ερώτηση για το άβατο των Εξαρχείων! Ξέχασε ότι επί ΝΔ καιγόταν η Αθήνα και οι παρακρατικοί αφήνονταν ελεύθεροι

Θέπρεπε να γνωρίζει καλύτερα, ώστε να μην γίνεται ρεζίλι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να μην ομιλεί για «άβατα» και δη αυτό των Εξαρχείων. Μπορεί να κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Τσίπρα, προκειμένου να υπερασπιστεί ως «υπερασπιστής της εννόμου τάξεως», όμως η πραγματικότητα τον κάνει απλώς περίγελο στα μάτια των Ελλήνων, που δεν διαθέτουν κοντή μνήμη.

«Από τη στιγμή της αναλήψεως της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, αυξήθηκαν βία και εγκληματικότητα», αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτησή του και πραγματικά αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο γελάει ο κάθε μικρομαγαζάτορας και κάτοικος των Εξαρχείων.

Βεβαίως, τα παρακρατικά υποκείμενα απολαμβάνουν ασυλίας κατά της διάρκεια της διακυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ. Όμως αυτή η ασυλία δεν περιορίζεται στην διάρκεια της «πρώτης φοράς αριστερά», αλλά επεκτείνεται σε βάθος χρόνου, που βρίσκει τον Μητσοτάκη υπουργό της Νέας Δημοκρατίας και τους παρακρατικούς να ξεσαλώνουν στο κέντρο των Αθηνών.

Πάρτε μερικές φωτογραφίες από τον Δεκέμβριο του 2014, για να μην πηγαίνουμε και σε παλιότερα:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politiko-anekdoto-o-mhtsotakhs-kanei-erwthsh-gia-to-abato-twn-ejarcheiwn-je#ixzz4YJik1893

Exit mobile version