Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεροκάματο του τρόμου για τους οδηγούς λεωφορείων από και προς τα “hot spots”λαθρομεταναστών! BINTEO

Το μεροκάματο του τρόμου για τους οδηγούς λεωφορείων από και προς τα “hot spots”λαθρομεταναστών! BINTEO

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η δουλειά του οδηγού λεωφορείου φαντάζει ως ένα πολύ εύκολο επάγγελμα με τα καλά και τα άσχημά του. Τι γίνεται, όμως, όταν  ο οδηγός αυτού του λεωφορείου καλείται καθημερινά να μεταφέρει εκατοντάδες, μετανάστες από τη ΒΙ.ΑΛ. στη Σούδα και στον Βροντάδο κι αντίστροφα; Τι γίνεται όταν ένα απλό μεροκάματο καταλήγει σε επαναλαμβανόμενο προπηλακισμό; Κι ακόμα χειρότερα, τι γίνεται όταν οι υπεύθυνοι  του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χίου ενώ γνωρίζουν την κατάσταση αρνούνται να αναλάβουν δράση.

Ο «π» κατάφερε να ακολουθήσει έναν από τους δύο οδηγούς σε ένα από τα καθημερινά δρομολόγια του λεωφορείου, αποτυπώνοντας μία πραγματικότητα σχεδόν άγνωστη στους περισσότερους από εμάς.

Οι ύβρεις και η εικόνα που έδωσε το ΚΤΕΛ 

Αφορμή για το ρεπορτάζ στάθηκε το προχθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» για την ένταση που επικράτησε στη ΒΙ.ΑΛ. όταν, σύμφωνα με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, ο οδηγός του λεωφορείου αρνήθηκε να επιβιβάσει μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών από αυτόν που άντεχε το όχημα με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων. Ήταν όμως έτσι όπως επίσημα πληροφόρησε η διοίκηση του ΚΤΕΛ τον «π»;

Σύμφωνα με τον οδηγό Νίκο Βαγιανό, το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ένα από τα πολλά που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά, στο γκρι λεωφορείο των μεταναστών που εκτελεί το δρομολόγιο ΒΙ.ΑΛ. – Σούδα- Βροντάδος. Αποκαλύπτοντας την αλήθεια που, επιμελώς θέλησε να καλύψει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου, ανέφερε:

«Για μία ακόμη φορά βρεθήκαμε στο στόχαστρο των μεταναστών. Φθάνοντας στη ΒΙ.ΑΛ. διαπίστωσα ότι οι πόρτες είχαν πρόβλημα. Είχα μέσα στο λεωφορείο 70 άτομα και περίπου 150 άτομα περίμεναν απέξω. Τους είπα να περιμένουν για λίγο να βγουν όσοι είναι μέσα στο λεωφορείο κι έπειτα να μπουν αυτοί αλλά δεν με άκουσαν. Μόλις σταμάτησα κάποιον από αυτούς που επιχείρησαν να μπουν μέσα αντέδρασε και μου έριξε μπουνιά. Προσπάθησα να του πιάσω το χέρι για να μη μου ρίξει άλλη κι εκείνη την ώρα είδα 2 Αφγανούς να έρχονται προς το μέρος μου. Με έριξαν κάτω και με βαρούσαν στο κεφάλι, ενώ ένας τρίτος μου πέταξε μερίδες φαγητού».

«Λέμε Παναγιά μου να βγει και σήμερα η μέρα»

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-merokamato-tou-tromou-gia-tous-odhgous-lewforeiwn-apo-kai-pros-ta-hotspo#ixzz4YJlA88Jq

Exit mobile version