Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ουρανία Μιχαλολιάκου που με το βιντεο της απάντησε στην υποκρισία της Συνατσάκη και στην υποκρισία ενός ολόκληρου συστήματος. Φάνηκε άλλωστε πόσο δημοκράτες είναι και πόσο σέβονται το διαφορετικό όταν κατά την παρουσίαση του βίντεο της Ουρανίας συνόδευαν χαρακτηρισμοί και ταμπέλες όπου οι ίδιοι τόσο καιρό προσπαθούν να μας πείσουν να τους σταματήσουμε. Για ό,τι λοιπόν κατηγορεί η Συνατσάκη τους Έλληνες θα ήταν καλύτερο να κατηγορήσει τους αλληλέγγυους της ισλαμιστές πρόσφυγες και στο φινάλε εάν η ίδια έχει τα κότσια ας πάει να κάνει τις ίδιες δηλώσεις σε μουσουλμανικό κράτος.

Β.Μ.

Η Χρυσή Αυγή ξεμπροστιάζει τους πράκτορες της Άγκυρας: Φέραμε στο Κοινοβούλιο την ανθελληνική πρακτική του Δήμου Αρριανών να εκδίδει επίσημα έγγραφα στα τούρκικα!

Οι “ελληνοποιήσεις” χιλιάδων λαθρομεταναστών το μόνο που θα προκαλέσουν είναι αύξηση στην ανεργία, στην εγκληματικότητα και φυσικά να μειωθούν περαιτέρω οι συμβάσεις εργασίας, ικανοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το κεφάλαιο! Οι πρώτοι που έκαναν ανακοινώσεις υπέρ της εκλογής Τσίπρα, ήταν ο ΣΕΒ. Δηλαδή, μεγαλοκεφαλαιούχοι, με χιλιάδες εργαζομένους από κάτω τους. Μόνο η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στον Έλληνα, ο οποίος βάλλεται από ένα ρατσιστικό κράτος που προσπαθεί να τον αντικαταστήσει με εισαγόμενους και απρόσκλητους λαθρομετανάστες.

Γ.Π.

Συνέντευξη  εφ΄ όλης της ύλης της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια στην διαδικτυακή εκπομπή της “Έλευσις Ελλήνων” – ΒΙΝΤΕΟ

Να δεχτώ λοιπόν αυτά που λέει η κάθε “κυρία” Συνατσάκη στο blog της (που μέχρι χθες έδειχνε σε 14χρονα πώς να μακιγιάρονται)… Μια ερώτηση μόνο: Την βαθιά λύπη που ισχυρίζεται πως νιώθει για τους “διαφορετικούς”, την ένιωσε ποτέ για τους Έλληνες που πεινάνε, είναι άνεργοι, αυτοκτονούν; Πού είστε εσείς όλοι βρε αλληλέγγυοι ανθρωπιστές τόσα χρόνια που ο Έλληνας υποφέρει; Ποιος υφίσταται ρατσισμό μέσα στην ίδια του τη Χώρα; Ποιος νομίζετε ότι πληρώνει αυτό το διεφθαρμένο  κράτος για να ταΐζει με τη σειρά του αυτούς τους οποίους με πάθος υπερασπίζεστε; Εύχομαι την επιλεκτική μνήμη και “συμπαράσταση” που δείχνετε να τη νιώσετε κάποτε, γιατί μόνο αυτό σας αξίζει. Πληρωμή με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα με τόκο μιας και σας υποστηρίζει η διεθνής τοκογλυφία.

Κ.Π.

Χρυσή Αυγή: Κακήν κακώς στις Βρυξέλλες ο Τσακαλώτος για νέο μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-11-febrouariou-2017#ixzz4YMdXSCJ7

Exit mobile version