Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακάθεκτος ο συριζαίος τουρκοπράκτορας Ζεϊμπέκ παίζει το παιχνίδι της Άγκυρας στην Θράκη

Ακάθεκτος ο συριζαίος τουρκοπράκτορας Ζεϊμπέκ παίζει το παιχνίδι της Άγκυρας στην Θράκη

Παραθέτουμε το αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας “Παραπολιτικά”:

Όσο περνά ο καιρός τόσο πιο έντονη γίνεται η παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Θράκη με τη συμμετοχή ανθρώπων του τουρκικού προξενείου και, φυσικά, του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε.

Το προηγούμενο Σάββατο, ο Σύλλογος Νεολαίας Μύκης διοργάνωσε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον γενικό πρόεδρο του τουρκοκόμματος DEB, Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Πρώτο τραπέζι… πίστα βρέθηκαν επίσης ο ψευδομουφτής και ο υποπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, οι οποίοι άκουσαν τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς να επαναλαμβάνει το γνωστό λογύδριό του για την εκπαίδευση στη Θράκη. Ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, προφανώς μη θέλοντας να δώσει το στίγμα του απολύτως εμφανώς, φρόντισε να εξαφανιστεί από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν την ώρα της ομιλίας του προέδρου του DEB.

Πλην, όμως, δεν ξέφυγε από τον πειρασμό να… ποζάρει με όλους τους διοργανωτές και ομιλητές στα γραφεία του συλλόγου, ακριβώς δίπλα από τον ψευδομουφτή και πολύ κοντά στον τούρκο υποπρόξενο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/akathektos-o-surizaios-tourkopraktoras-zeimpek-paizei-to-paichnidi-ths-agku#ixzz4YPpT6sXz

Exit mobile version