Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχολείο τζιχαντιστών στην τουρκία προετοίμαζε τους μελλοντικούς συμμαθητές των παιδιών μας

Σχολείο τζιχαντιστών στην τουρκία προετοίμαζε τους μελλοντικούς συμμαθητές των παιδιών μας

Μια αποκάλυψη μεγατόνων περιελάμβανε η επιχείρηση που διεξάγουν εδώ και λίγο καιρό οι τουρκικές αρχές για να αντιμετωπίσουν το κύμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, που πλέον αρχίζει και πλήττει και τους ίδιους.

Όπως, λοιπόν, αναφέρεται σε δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας το Ισλαμικό Χαλιφάτο είχε συστήσει σχολείο ιδεολογικής εκπαιδεύσεως σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης. Στο σχολείο αυτό τα παιδιά φωτογραφίζονταν με καλάσνικοφ και κεντρικό σύνθημα ήταν το: «Για να ετοιμαστείς για τζιχάντ δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι στο μέτωπο»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν ένα σχολείο που «βρήκαν» οι τουρκικές αρχές, οι οποίες ως τώρα εθελοτυφλούσαν και επέλεγαν να αγνοούν αυτά τα πράγματα, επειδή συνέφερε την πολιτική εξουσία του «σουλτάνου». Επενέβησαν μονάχα όταν οι εσωτερικές ταραχές έπρεπε να παύσουν και τα τρομοκρατικά χτυπήματα, που τόσο συνέφεραν τον Ερντογάν για να εκκαθαρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους, να σταματήσουν.

Είναι προφανές ότι τα αντίστοιχα «σχολεία τζιχαντιστών» που λειτουργούν στις παράλιες πόλεις για τα «προσφυγόπουλα» που έρχονται στην Πατρίδα μας, για να γίνουν συμμαθητές των παιδιών μας, με τις ευλογίες ΝΔ και Σύριζα, δεν πρόκειται να τα «βρουν» οι τουρκικές αρχές. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/scholeio-tzichantistwn-sthn-tourkia-proetoimaze-tous-mellontikous-summathht#ixzz4YTUH2KhM

Exit mobile version