Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ανοησία της ημέρας – Στουρνάρας: Αν αλλάξουμε νόμισμα θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα!

Η ανοησία της ημέρας - Στουρνάρας: Αν αλλάξουμε νόμισμα θα μας συλλαμβάνουν στα σύνορα!

Παρουσιάζοντας την «Ενδιάμεση Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική» στα μέλη της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας πέρασε στο «πάνθεον» των ανοησιών που έχει ακούσει ο Ελληνικός Λαός από χείλη δήθεν ειδημόνων, που – επίσης δήθεν – φροντίζουν για την οικονομία του.

Σύμφωνα, με τον Στουρνάρα, λοιπόν, «το να φύγεις από το ευρώ δεν είναι απλή υποτίμηση. Είναι αλλαγή νομίσματος. Θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Έχουμε υποχρεώσεις σε ευρώ και όλοι θα ζητάνε ευρώ. Θα συλλαμβανόμαστε στα σύνορα και δεν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε».

Παρά το γεγονός ότι η δήλωση αυτή θυμίζει, σε υποτέλεια, λίγο «Βαρβιτσιώτη» που έλεγε ότι με τα capital controls «δεν θα μπορούμε να κατεβάζουμε applications για το iphone», στην πραγματικότητα περισσότερο κοντά είναι στην δήλωση Τσίπρα ότι ταξίδεψε «στη Λέσβο, τη Μυτιλήνη και τα υπόλοιπα νησιά».

Άραγε να έχουν απελευθερωθεί όλοι αυτοί οι Έλληνες που συνελήφθησαν στα σύνορα όταν αλλάξαμε νόμισμα από δραχμή σε ευρώ ή ακόμα κρατούνται;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anohsia-ths-hmeras-stournaras-an-allajoume-nomisma-tha-mas-sullambanoun-s#ixzz4Yb0KCdOQ

Exit mobile version