Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κομμουνισμός τελείωσε

Ο κομμουνισμός τελείωσε

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας

Αδυνατώντας πλήρως και καταφανώς να αντιπαρατεθεί στο πολιτικό και ιδεολογικό πεδίο με τη Χρυσή Αυγή, η μαρξιστική νομενκλατούρα που πλούτισε και εξακολουθεί να πλουτίζει από τη δυστυχία και τα δεινά του Λαού μας επιχειρεί απεγνωσμένα να επιβάλλει στην ατζέντα μια άνευ ουσίας συζήτηση -δίχως βεβαίως τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής-, συζήτηση με όρους Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου!

Υπό αυτό το πρίσμα, η ελληνόφωνη αριστερά διεκδικώντας για τον εαυτό της τον ρόλο των μπολσεβίκικων ορδών του Στάλιν, καλεί Εγγλέζους και Αμερικανούς (βλέπε ΝΔ, κλεφτοΠΑΣΟΚ και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις) να χτυπήσουν από κοινού το απόλυτο κακό της εποχής, την Γερμανία του Χίτλερ. Το ρόλο της τελευταίας επιδιώκουν να αποδώσουν σήμερα στη Χρυσή Αυγή τα ορφανά του Μαρξ, εκείνα τα οποία μπορούν κάλλιστα σήμερα να χαρακτηρισθούν ως νόθα του Τζορτζ Σόρος!

Δυστυχώς για τα νόθα του Σόρος, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έλαβε τέλος εδώ και 72 έτη. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ξεκάθαρες προτάσεις για την επίλυση των σύγχρονων ζητημάτων που απασχολούν τον Ελληνισμό ατενίζει το μέλλον με προβληματισμό αλλά και αισιοδοξία, αισιοδοξία που πηγάζει από την Πίστη στην ελληνική μας ψυχή και το Μεγάλο μας Λαό.

Στην αντίπερα όχθη, οι απόγονοι εκείνων που υπόσχονταν στους Βούλγαρους την Μακεδονία και τη Θράκη προκειμένου να τους βοηθήσουν να αρπάξουν την εξουσία στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν αποκήρυξαν το εγκληματικό, αντεθνικό τους παρελθόν, αλλά γυρεύουν -ως οι ίδιοι υποστηρίζουν- ένα «τρίτο γύρο ανταρσίας» για να ξεπλύνουν το αιώνιο στίγμα της συντριβής του 1949.

Διαβάστε την συνέχεια στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kommounismos-teleiwse#ixzz4Yjxtp8Cd

Exit mobile version