Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι το σύστημα σύσσωμο πολεμάει την Χρυσή Αυγή με νύχια και με δόντια; Δεν τους βγήκε με την λάσπη και τις συκοφαντίες και μετά από ένα κάρο στημένες δημοσκοπήσεις, πάλι η Χρυσή Αυγή είναι στην 3η θέση καταγράφοντας και ανοδικές τάσεις. Και τι κάνει γι΄αυτό το σύστημα; Βγάζει ένα μονταρισμένο βίντεο 12 ετών για να ανακόψει την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος. Και φυσικά αφού βλέπει ότι δεν στοιχειοθετείται και κατηγορητήριο περί εγκληματικής οργανώσεως στέλνει τα τάγματα εφόδου της αριστεράς να προκαλέσουν επεισόδια στην δίκη και αναφέρεται ψευδώς από όλα τα κατεστημένα ΜΜΕ ότι τα επεισόδια τα προκάλεσαν Χρυσαυγίτες. Ο κόσμος σταμάτησε να τρώει το παραμύθι σας και έχει ξυπνήσει. Καταλαβαίνουμε ότι η πτώση σας έρχεται και ενεργείτε με σπασμωδικές κινήσεις, ό,τι και αν κάνετε όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Μ.Τ.

Τα Σαμαρόσκυλα το ομολογούν: Ποια “ανεξάρτητη δικαιοσύνη”; Ο Σαμαράς έκλεισε τους Χρυσαυγίτες στην φυλακή!

Έρευνα για την αδελφή του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη ξεκίνησαν οι γαλλικές αρχές οι οποίες ζήτησαν τη συνδρομή των ελληνικών αρχών και συγκεκριμένα του ΣΔΟΕ, για να διασταυρώσουν τα οικονομικά στοιχεία της και ο βασικός λόγος φαίνεται πως είναι η δράση της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη σε ΜΚΟ. Τελικά κληρονομικό χάρισμα η λαμογιά και η μπόχα. Όπως βλέπουμε ενωμένοι στη μάσα βρίσκονται από κοινού οι δεξιοί και αριστεροί απατεώνες, απολαμβάνοντας πλούτη και προνόμια σε βάρος των Ελλήνων και έχουν το θράσος να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή αυγή που αγωνίζεται για πολιτική κάθαρση.

Γ.Π.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Περιύβριση νεκρών και εγκωμιασμός κακουργημάτων από “αντιφασίστες” και Συντάκτες της Μονταζιέρας

Επιστρατεύτηκε πάλι όλος ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος σε αγαστή συνεργασία με τα πολιτικά βοθρολύματα για να πλήξουν το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών. Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε για πολλοστή φορά: Η Xρυσή  Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα τους! Η Χρυσή Αυγή έχει καθαρά χέρια και ακόμα πιο καθαρό μέτωπο, γιατί απλούστατα, ούτε κατέκλεψε τον Ελληνικό Λαό, ούτε πρόστυχα ψέματα του είπε, ούτε μνημόνια υπέγραψε σαν μερικούς – μερικούς. Και όσο περισσότερο την χτυπάτε, τόσο περισσότεροι θα γινόμαστε. Τ’ ακούσατε λοιπόν πολιτικοί δημοσιογραφικοί απατεώνες; Ούτε στο μικρό της το δάχτυλο δεν είστε άξιοι να την φτάσετε την Χρυσή Αυγή. Αγώνας ακατάπαυστος και ανυποχώρητος μέχρι να πάρουμε την αγαπημένη μας Πατρίδα πίσω.

Χρ.-Νικ.

Τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή με υψηλά ποσοστά ακόμα και στην δημοσκόπηση του… Κυριάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-15-febrouariou-2017#ixzz4YjyEZX3H

Exit mobile version