Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι φυλλάδες της παραπληροφόρησης: Τα επεισόδια τα έκαναν οι… Χρυσαυγίτες!

Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι φυλλάδες της παραπληροφόρησης: Τα επεισόδια τα έκαναν οι... Χρυσαυγίτες!

Στην συνηθισμένη τους τακτική επιδόθηκαν οι πληρωμένες γραφίδες του συστήματος, μετατρέποντας για ακόμη μια φορά το άσπρο σε μαύρο. Το σύνολο του Τύπου περιέχει σήμερα “αντικειμενικά” ρεπορτάζ για τα πρωτοφανή επεισόδια που εκτυλίχτηκαν χθες στο Εφετείο, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Με μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία λάσπης και παραπληροφόρησης οι… έγκυροι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για συμπλοκή, αντεγκλήσεις, ρίψεις αντικειμένων, λεκτικές επιθέσεις, προκλήσεις, επεισόδια ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και “αντιφασίστες” κτλ.

Βέβαια, αυτό που επιχειρούν να κρύψουν επιμελώς και θέλουν σκοπίμως να εμπλέξουν μέσα στον βόθρο της παραπληροφόρησης και του “αντιφασισμού” είναι ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ έγιναν από τους παρακρατικούς της αριστεράς.

Τα μίσθαρνα όργανα του ψέματος και της συκοφαντίας έχουν μάλλον πρόβλημα όρασης και ακοής, καθώς δεν άκουσαν τα εμετικά συνθήματα για “φασίστες” και “κρεμάλες” ούτε και την περιύβριση των νεκρών Συναγωνιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Δεν άκουσαν τον μάρτυρα Ruben Sanz Rodriguez, ο οποίος απαίτησε να εισβάλλουν όλοι οι αναρχικοί σύντροφοί του στην δικαστική αίθουσα. Δεν άκουσαν τις βρισιές, τις προκλήσεις και τα συνθήματα του αναρχοαριστερού συρφετού μέσα στο δικαστήριο κατά της Χρυσής Αυγής.

Επιπλέον, δεν είδαν τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους να πετούν φωτοβολίδα, να ρίχνουν μπουκάλια, να γρονθοκοπούν αστυνομικούς, να ξηλώνουν ξύλα και να αδειάζουν πυροσβεστήρα μέσα στο Εφετείο! Αυτά δεν τα είδαν, γιατί τα επεισόδια… έγιναν από τους Χρυσαυγίτες!

Όμορφα και περίτεχνα τα ψέματά σας προπαγανδιστές του συστήματος, αλλά κανείς δεν σας πιστεύει! Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και μετά θα ψάχνετε πάλι τρόπους να παραποιήσετε την πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: Πλήρης η διαστρέβλωση των γεγονότων στο Εφετείο από τα συστημικά ΜΜΕ – Χρεώνουν τα επεισόδια των αναρχικών στους… Χρυσαυγίτες!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ: Δεν τους βγαίνει η δίκη και έστειλαν τα αριστερά τάγματα εφόδου να την διαλύσουν! Σε παροξυσμό το ανθελληνικό παρακράτος: Πλήρης κάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ.- Καμία σύλληψη!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Περιύβριση νεκρών και εγκωμιασμός κακουργημάτων από “αντιφασίστες” και Συντάκτες της Μονταζιέρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-diatetagmenh-uphresia-oi-fullades-ths-paraplhroforhshs-ta-epeisodia-ta-e#ixzz4YlBvbv3P

Exit mobile version