Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Εστία»: Προπαγάνδα υπέρ του κομμουνισμού κάνει ο δήμαρχος Πατρών, Πελετίδης

«Εστία»: Προπαγάνδα υπέρ του κομμουνισμού κάνει ο δήμαρχος Πατρών, Πελετίδης

Για μία ακόμη φορά, η εφημερίδα «Εστία» με ένα καυστικό σχόλιο – τοποθέτηση βάζει τα πράγματα στην θέση τους σε σχέση με την παράνομη παρεμπόδιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον δήμαρχο Πατρών Πελετίδη.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει τα εξής: «Δεν γνωρίζουμε αν ένας δήμαρχος  -των Πατρών εν προκειμένω-  δικαιούται να περιορίζει το δικαίωμα χρήσεως δημοσίων χώρων από ένα κόμμα που εκπροσωπείται στην Βουλή, και μάλιστα κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου. Θα απαντήσει, βεβαίως, το αρμόδιο δικαστήριο της πόλεως, στο οποίο εκδικάζεται η σχετική μήνυσις της Χρυσής Αυγής. Μέχρι τότε όμως ο εν λόγω δήμαρχος περιήλθε τους τηλεοπτικούς σταθμούς, εκθέτων διαφόρους ισχυρισμούς πού, εν τέλει, ουδεμία σχέση είχαν με την υπόθεση. Μας εξέθεσε απλώς τις προσωπικές ιδεολογικές διαφορές πού έχει με την Χρυσή Αυγή, και, επ’ ευκαιρία, έκανε και ολίγη φθηνή προπαγάνδα υπέρ του κομμουνισμού, και των δήθεν αγώνων του. Το κρίσιμο ερώτημα γιατί το σύστημα αυτό κατέρρευσε όπου επεβλήθη δεν του το έκανε όμως κανείς…»

Λίγα λόγια από την «Εστία», όλα με νόημα, καθώς αποδεικνύουν τόσο το άδικο και το παράλογο που διέπουν τις ενέργειες του Πελετίδη όσο και το αδιέξοδο της εγκληματικής ιδεολογίας του κομμουνισμού, ο οποίος κατέρρευσε ως σύστημα μέσα από τις παλλαϊκές αντιδράσεις των ανθρώπων που καταπίεζε βάναυσα για 45 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Μιχάλης Αρβανίτης: Η Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όσοι κι αν είναι οι παραβάτες της

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/estia-propaganda-uper-tou-kommounismou-kanei-o-dhmarchos-patrewn.-ta-osa-le#ixzz4YmnJr3Ay

Exit mobile version