Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Γίνεται ο κακός χαμός με την ασυδοσία, την οικονομική χρεοκοπία, την διεφθαρμένη κομματοκρατία και την παρακμή. Τα κανάλια να σπέρνουν κάθε μέρα τρόμο και μεθοδευμένο πανικό για την καταστροφή που μας απειλεί, αν δεν φορτωθούμε κι άλλο χρέος και κάθε τσιριχτή που παριστάνει την δημοσιογράφο να λέει τα δικά της. Οργανωμένη εγκληματική παράνοια με σκοπό την καταδυνάστευση ενός λαού, κρατώντας τον δέσμιο στην απειλή και τον τρόμο μέχρι το επόμενο χτύπημα. Μακριά όμως από την Χρυσή Αυγή, γιατί κινδυνεύει η “δημοκρατία” τους και οι εκπρόσωποι της που κλέβουν ανενόχλητοι σαράντα και πλέον χρόνια στο όνομα της.

Μ.Β.

Κεραυνοί Ορμπάν κατά της λαθρομετανάστευσης: Η Ουγγαρία είναι ανοιχτή μόνο για τους εχθρούς της παγκοσμιοποίησης!

Δεσμεύτηκε ο εθνικός πλούτος για 99 χρόνια. Οι γονείς μας «ζουν» με συντάξεις των 400 ευρώ και κάτω, όταν οι δεξιοί και αριστεροί απατεώνες διάγουν και απολαμβάνουν τα προκλητικά τους προνόμια. Τα νοσοκομεία μας είναι απλά προθάλαμοι για τα νεκροτομεία, καθώς σε τίποτα δεν δείχνει ότι μπορούν να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Η  ανεργία αγγίζει το 30%, την ώρα που ακόμα και όσοι εργάζονται αμείβονται με ένα χαρτζιλίκι. Οι πολιτικοί που μας έφεραν εδώ ετοιμάζουν να ξανακυβερνήσουν, αλλά ο κίνδυνος για την κάστα αυτή είναι η Χρυσή Αυγή που ζητά επίμονα πολιτική κάθαρση.

Χ.Φ.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία οι φυλλάδες της παραπληροφόρησης: Τα επεισόδια τα έκαναν οι… Χρυσαυγίτες!

Είναι πολύ δύσκολο πλέον, κάποιος να έχει σοβαρή ενημέρωση στις μέρες μας. Βλέπετε τα συμφέροντα της ενημέρωσης και της εργολαβίας, στην Ελλάδα μας, είναι αλληλένδετα. Δυστυχώς η πλύση εγκεφάλου που δεχόμαστε καθημερινά, είναι δίχως προηγούμενο. Καθημερινά βομβαρδίζουν τον καθένα μας, για το “δράμα των προσφύγων”. Παιδάκια από δω, μανούλες από εκεί, φουκαράδες παραπέρα. Η επιθετικότητα τους όμως αποκρύπτεται περίτεχνα. Ξεκινούν οικογένειες και φτάνουν Ελλάδα. Γιατί; Υποτίθεται ότι έχουν λεφτά, άρα θα μπορούσαν να πάνε αεροπορικώς στις χώρες που επιθυμούν. Υποτίθεται ότι δεν έχουν λεφτά, αλλά επιδοτούνται από την ΕΕ. Γιατί δεν μένουν Τουρκία; Ή σε εύπορες ισλαμικές χώρες που μπορούν να τους κρατήσουν. Γιατί η “αποστολή” της κάθε ΜΚΟ να θεωρείται η ασφαλής άφιξη του “πρόσφυγα” σε Ευρωπαϊκό έδαφος; Γιατί δεν τον στηρίζουν με τρόπο τέτοιο, ώστε να παραμείνει στην χώρα του; Η Ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών συμπίπτει ύποπτα με την επιθυμία για τεκνοποίηση. Παρατηρούμε κοιλιές φουσκωμένες, παρόλο που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Η λογική λέει πως αν έχεις βιοποριστικό πρόβλημα ή κινδυνεύει η ζωή σου, η αναπαραγωγή περνάει σε επόμενο χρόνο. Η γιαγιά μου στην κατοχή, μεγάλωσε 3 κόρες. Δεν βοηθήθηκε από κανέναν και αντιμετώπισαν τον πόλεμο στην χώρα τους όπως όλοι οι Έλληνες. Αυτούς τους ανθρώπους να τους θεωρήσουμε κορόιδα και αφελείς; Όταν ένας Έλληνας φεύγει από την Ελλάδα και πάει σε μια ξένη χώρα, δεν είναι το ίδιο; Θα πουν κάποιοι. Η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχει φύγει έξω, είναι άτομα μορφωμένα. Αυτό σημαίνει, πως η Ελλάδα παρείχε δωρεάν μόρφωση και όταν η μόρφωση αυτή ολοκληρώνεται και ο νέος αυτός είναι επιστήμονας, μια ξένη χώρα του δίνει έναν μισθό και εκμεταλλεύεται τις ικανότητες του. Δηλαδή ενώ η χώρα αυτή παρέχει τα εφόδια κάποιο αγοράζουν “κάτι έτοιμο” απλά επειδή μπορούν να πληρώσουν καλύτερα. Πράγμα που είναι κρίμα και για τον ξενιτεμένο που βρίσκεται μακριά μας και την Ελλάδα που περιορίζεται η δυναμική της, εφόσον τα καταρτισμένα άτομα μειώνονται συνεχώς. Επίσης ένας Έλληνας έξω, σέβεται τον χώρο και τα άτομα γύρω του. Υπάρχουν αλήθεια συγκρίσεις με τους λαθρομετανάστες; Λυπάμαι περισσότερο όμως για τους φίλους που χαιρέτισα για έξω. Για πολύτεκνους και γέροντες -μη έχοντες, που στωικά περιμένουν εμένα και εσάς με τα ξίφη μας να τους σώσουμε. Μπορεί να μην έχουν δύναμη ή θάρρος. Είμαστε εμείς εδώ. Έστω και αν αυτά τα ξίφη είναι απλά πλήκτρα προς το παρόν, ορίζουν μια νέα αρχή.

Η Ελλάδα στους Έλληνες.
Λ.Ε.

Gabriele Adinolfi στο “Εμπρός”: Ο Μίκης Μάντακας θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας – Αποτελεί σύμβολο για την Ευρώπη της Παράδοσης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-16-febrouariou-2017#ixzz4Yqv05wBK

Exit mobile version