Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης – Θερμή υποδοχή έξω από την βουλή!

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης - Θερμή υποδοχή έξω από την βουλή!

Κλιμάκιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής συναντήθηκε με εκπροσώπους των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης έξω από την βουλή και άκουσε τα δίκαια αιτήματά τους. Οι διαμαρτυρόμενοι πυροσβέστες υποδέχθηκαν με θέρμη τους βουλευτές μας, οι οποίοι δεσμεύθηκαν ότι με την θεσμική τους θέση θα πιέσουν για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία.

Οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών ζήτησαν από την Χρυσή Αυγή να καταψηφίσει την τροπολογία της ντροπής που φέρνει η κυβέρνηση και ζήτησαν την εφαρμογή του νόμου όπως προβλέπεται. Η Χρυσή Αυγή καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τον εμπαιγμό 4. 000 Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και να τους εντάξει στο μόνιμο προσωπικό, όπως έπραξε με τους Ειδικούς Φρουρούς της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ΠΠΥ αποτελούν ειδική κατηγορία προσωπικού επί θητεία που καλύπτουν οργανικές θέσεις του Πυροσβεστικού Σώματος και η κυβέρνηση δεν έχει καμιά δικαιολογία να πετά το μπαλάκι στους δανειστές, οι οποίοι πρόκειται να απαντήσουν όταν πλέον όλοι θα είναι άνεργοι.

Η Χρυσή Αυγή θα φέρει άμεσα στην βουλή τα αιτήματα των Πυροσβεστών και θα καταθέσει τροπολογία για την εφαρμογή του νόμου τον οποίο καταπατά η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.

Διαβάστε επίσης: Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-purosbestwn-pentaetous-upochrewshs-thermh-upod#ixzz4Yrb3hG47

Exit mobile version