Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πότε θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας με τους εγκληματίες του κόκκινου παρακράτους;

Πότε θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας με τους εγκληματίες του κόκκινου παρακράτους;

Διαβάσαμε στον καθεστωτικό τύπο ότι η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρία Γιαννακάκη, έστειλε στον εισαγγελέα δίωξης ρατσιστικού εγκλήματος δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ύπαρξη κάποιας «ακραίας ρατσιστικής σελίδας στο φέισμπουκ», η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό ειδικευόταν στην «ρητορική μίσους».

Το κείμενο έκλεινε ως εξής: «Η κ. Γιαννακάκη ζητά από την αρμόδια Εισαγγελία και το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσισμού της Κρατικής Ασφάλειας να διερευνήσουν τυχόν ποινικά κολάσιμες πράξεις, ενώ κοινοποιεί την αναφορά της στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι, αν διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα, θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες νομικές και υπηρεσιακές ενέργειες». Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα του Facebook.

Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά τι συμβαίνει με τον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, ο οποίος εδρεύει μέσα σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο (!) και το περιεχόμενό του βρίθει από προειδοποιήσεις μελλοντικών εγκληματικών ενεργειών και πολύ περισσότερο από επαινετικές περιγραφές διαπραχθέντων δολοφονικών αποπειρών, άγριων ξυλοδαρμών, εμπρησμών αυτοκινήτων, μηχανών και άλλων περιουσιακών στοιχείων και άλλων διαπραχθέντων παράνομων ενεργειών. Αυτά γιατί δεν απασχολούν την Γιαννακάκη; Η «ρητορική μίσους» και πολύ περισσότερο η πρακτική εφαρμογή του λαμβάνουν χώρα σ’ αυτόν το διαδικτυακό βοθρότοπο.

Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για κάποιες άλλες παρακρατικές ομάδες «οργισμένων» και «μάχιμων» «αντιφασιστών», οι οποίες όχι μόνο χρησιμοποιούν συνθήματα τα οποία προτρέπουν ανοιχτά σε δολοφονία αντιφρονούντων, αλλά και αν συμβεί να ξεμοναχιάσουν έναν τον οποίο θεωρούν «φασίστα» και να τον ξυλοκοπήσουν τριάντα θρασύδειλοι, αυτό το περιγράφουν με κάθε άνανδρη και ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Ο «ζήλος» με τον οποίο τα συγκεκριμένα «σκουπίδια» σπεύδουν να δείξουν την αχαλίνωτη εγκληματική φυσιογνωμία τους προδίδει την άμεση σύνδεσή τους με τον πιο βρώμικο υπόκοσμο του παρακράτους και επεξηγεί γιατί η ξεκάθαρα παράνομη πτυχή των δραστηριοτήτων τους δεν έχει την παραμικρή ενόχληση, ούτε από τους «δικαιωματάκηδες» των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ούτε φυσικά από την ΕΛ.ΑΣ. και την Δικαιοσύνη.

Συνεχίζουν να απειλούν, να βιαιοπραγούν και να καταστρέφουν περιουσίες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουν το ακαταδίωκτο από πλευράς των εγχώριων θεσμών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pote-tha-ascholhthei-o-eisaggeleas-diwjhs-tou-ratsistikou-egklhmatos-me-tou#ixzz4YrbSjVKN

Exit mobile version