Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελίες υπαλλήλων του Μπόμπολα ότι τους οφείλει μισθούς 4,5 μηνών!

Γίγαντας με πήλινα πόδια αποδεικνύεται (και) το εκδοτικό συγκρότημα Πήγασος του Μπόμπολα. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια ο Πήγασος το οδηγούν, όπως δείχνουν τα πράγματα, στην ίδια δυσοίωνη μοίρα με τον ΔΟΛ.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της «Αυγής» γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, όπου και γράφονται τα εξής: “«Φτώχεια» στο συγκρότημα Πήγασος… Οφειλές στην καταβολή μισθοδοσία, που φτάνουν τους4,5 μήνες, καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον Πήγασο («Έθνος», «Ημερησία» κ. ά.). Καταγγέλλουν επίσης ό,τι, αν και είχε εκδοθεί ανακοίνωση για την καταβολή ενός δεκαπενθημέρου χθες Τετάρτη, με νέα ανακοίνωση οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως για «τεχνικούς» λόγους το δεκαπενθήμερο θα είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς λογαριασμούς από τις 8 το πρωί της Πέμπτης, σήμερα”.

Το «Έθνος» αποτελεί ένα ακόμη ρυπαρό έντυπο, το οποίο με τις δημοσιευμένες αθλιότητές του, τις οποίες ονομάτιζε ως «αποκαλύψεις», συνέβαλε κι αυτό στην ανήθικη και παράνομη σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Σήμερα, όμως, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δυναμώνει ολοένα και περισσότερο, σε αντίθεση με το «Έθνος» το οποίο βυθίζεται στον βούρκο των προβλημάτων του, με την λάσπη που τον περιβάλλει να μην μπορεί να βοηθήσει την εν λόγω φυλλάδα στο ελάχιστο…

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelies-upallhlwn-tou-mpompola-oti-tous-ofeilei-misthous-45-mhnwn#ixzz4YvcmGgO5

Exit mobile version