Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Αθήνα – Συνέντευξη Νίκου Χρυσομάλλη

Την Τετάρτη 15/02/2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Πατρών με ομιλητές τους συναγωνιστές Μιχάλη Αρβανίτη, Θεόδωρο Κουδούνα και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Για ακόμη μια φορά δεκάδες συναγωνιστές κατέκλυσαν τα γραφεία της τοπικής μας. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

Την Τετάρτη  το απόγευμα 15-2-2017 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Λέφα με θέμα:” Η απάτη του αλβανικού εθνικισμού”. Ο Συναγωνιστής με κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στην καταγωγή των αλβάνων και επισήμανε ότι οι αλβανοί ποτέ δεν  είχαν εθνική συνείδηση, και ούτε υπήρξε ποτέ αλβανικό Έθνος, και ότι το αλβανικό κράτος είναι κατασκεύασμα των μεγάλων δυνάμεων κυρίως της Αυστρίας και Ιταλίας στις αρχές του 20ου αιώνα.

Δεν υπάρχει “αλβανικός εθνικισμός” τόνισε ο Συναγωνιστής Λέφας το μόνο που υπάρχει είναι “αλβανικός κατσαπλιαδισμός”. Οι  αλβανοί δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα στα γράμματα και στις τέχνες, αντίθετα όμως είναι πρώτοι στην εγκληματικότητα. Τελειώνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής στηλίτευσε την υποχωρητικότητα των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στις γελοίες αλβανικές επιδιώξεις και τόνισε ότι μόνο το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή μπορεί να βάλει τέρμα στον αλβανικό ψευτοεθνικισμό.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Νίκου Χρυσομάλλη στο τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Πιερίας, LEFTERIA, για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, το μνημόνιο και την οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn620#ixzz4YvfBSaiZ

Exit mobile version