Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Θλιβερή η κατάσταση στα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας

Σύμφωνα με την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας, τα δημόσια νοσοκομεία την Δυτική Μακεδονία οδεύουν προς κατάρρευση για πλείστους λόγους. Κυρίως ωστόσο λόγω ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τους επικουρικούς ιατρούς, ο αριθμός προσλήψεων είναι πολύ μικρός, ενώ όσον αφορά το μόνιμο ιατρικό προσωπικό, οι προσλήψεις κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς, με μηδαμινό αποτέλεσμα. Συνέπεια των παραπάνω είναι αφενός τα νοσοκομεία να εμφανίζουν σοβαρά κενά, αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς, και αφετέρου οι Έλληνες επιστήμονες, λόγω των δυσμενών συνθηκών που αντιμετωπίζουν στην χώρα, να φεύγουν στο εξωτερικό προς εύρεση εργασίας.

Και αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί όχι μόνο στην Δυτική Μακεδονία αλλά δυστυχώς σε ολόκληρη την Ελλάδα και πρόκειται για το αποτέλεσμα των διαδοχικών πολιτικών των αποκομμάτων των ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και εσχάτως του ΣΥΡΙΖΑ, όπου το Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται με ολέθριες συνέπειες για τους Έλληνες πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-thliberh-h-katastash-sta-nosokomeia-ths-dutikhs-makedonias#ixzz4Yvy1ZK3b

Exit mobile version