Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαρώνει η Λεπέν: Πρώτη με διαφορά στην δημοσκόπηση της Le Monde!

Σαρώνει η Λεπέν: Πρώτη με διαφορά στην δημοσκόπηση της Le Monde!

Πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα για το παγκόσμιο κατεστημένο, το οποίο υφίσταται απανωτές ήττες σε όλα τα επίπεδα.

Μετά την απώλεια των ΗΠΑ, που τους έχει προκαλέσει πανικό και τους οδηγεί σε παροξυσμό, έρχεται και η ώρα της Γαλλίας σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της αριστερίστικης Le Monde, στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, η Λεπέν κερδίζει το 25% με 26% των ψήφων. Ακολουθούν σε μεγάλη απόσταση ο κεντρώος Εμανουέλ Μακρόν με 20%-23% και ο Φρανσουά Φιγιόν με ποσοστό 17,5% ή 18,5%.

Οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης αντιλαμβάνονται ότι το διογκούμενο ρεύμα του Εθνικισμού δεν γίνεται να ανακοπεί και ακόμα και πρόσκαιρες οριακές νίκες τους, όπως στην Αυστρία, μονάχα να κερδίσουν ελάχιστο χρόνο καταφέρνουν.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και λένε ψέμματα επί ψεμμάτων, ξοδεύοντας δισεκατομμύρια δολάρια στην προπαγάνδα, όμως ο Εθνικισμός έχει ξυπνήσει ως βούληση των Εθνών για επιβίωση και δεν υπάρχει αναστολή σε αυτό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sarwnei-h-lepen-prwth-me-diafora-sthn-dhmoskophsh-ths-le-monde#ixzz4Yx9rP7aO

Exit mobile version