Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί “έκοψαν” την απάντηση της Χρυσής Αυγής για τις ύβρεις κατά του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη; ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Επί ημέρες τα ΜΜΕ της διαπλοκής συκοφαντούν και υβρίζουν την Χρυσή Αυγή, χωρίς να μας δώσουν καμία δυνατότητα απαντήσεως. Αναπαράγουν συγκεκριμένα δύο άθλια μυθεύματα:

1) Ότι μέλη της Χρυσής Αυγής προξένησαν υλικές ζημιές στο Εφετείο, παρ’ όλο που όλες οι καταστροφές έγιναν από την πλευρά των αναρχικών (όπως μαρτυρεί το πλούσιο φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό) ενώ στην πτέρυγα της Χρυσής Αυγής δεν υπήρξε η παραμικρή φθορά.

2) Ότι ακούστηκαν ύβρεις σε βάρος του Φύσσα, παρ’ όλο που οι μόνες ύβρεις που ακούστηκαν στην αίθουσα προέρχονταν από τους αριστεριστές και προσέβαλλαν την Ιερή Μνήμη των δύο Ηρώων της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Αυτό άλλωστε ομολογεί και η φυλλάδα των Συντακτών σε άρθρο της, που εν συνεχεία οι ίδιοι οι συντάκτες του λογόκριναν, αφαιρώντας τα επίμαχα σημεία για να καλύψουν οι αθλιότητες των “συντρόφων” τους.

Σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια των καθιερωμένων δηλώσεων του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για την πολιτική επικαιρότητα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Λάμπρος Παναγιώτου επανέφερε το θέμα των επεισοδίων στο Εφετείο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε πως οι μόνες ύβρεις που ακούστηκαν στην αίθουσα αφορούσαν την Μνήμη των Ηρώων μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, και φυσικά κανένα κανάλι δεν είπε λέξη επί ημέρες.

Παρ’ όλο που όλα τα ΜΜΕ κατέγραψαν την απάντησή μας (όπως προκύπτει ξεκάθαρα από τα λογότυπα στα μικρόφωνα, την δήλωση έχουν μαγνητοσκοπήσει όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί) κανένας δεν πρόβαλλε το γεγονός. Με τον τρόπο αυτό το Σύστημα καλύπτει τα “δικά τους παιδιά”, τους αναρχικούς, που εγκληματούν ασύστολα και παραμένουν ατιμώρητοι.

Η  Προσβολή Μνήμης Νεκρού και ο Εγκωμιασμός Κακουργήματος, που οι ίδιος ο συρφετός της αριστεράς ομολογεί ότι διέπραξε, δεν διώκεται αν στρέφεται κατά της Μνήμης των παιδιών της Χρυσής Αυγής.

Θα έρθει σύντομα η μέρα που στην Ελλάδα θα πάψει η ατιμωρησία, θα επιβληθεί Δικαιοσύνη και όλοι όσοι έχουν εγκληματήσει σε βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ιδού πώς στήνεται η συστημική προπαγάνδα:

Η φωτογραφία προέρχεται από την είσοδο στην πλευρά των αναρχικών: Γιατί τα κανάλια δεν λένε ότι οι εικόνες βανδαλισμών προέρχονται ΟΛΕΣ από το συγκεκριμένο σημείο και μόνο; Γιατί δεν δημοσιεύουν εικόνες από την πλευρά της Χρυσής Αυγής όπου δεν υπήρξε η παραμικρή φθορά;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-kanena-diaplekomeno-mme-den-proballe-thn-apanthsh-ths-chrushs-aughs-s#ixzz4YxqtxHkL

Exit mobile version