Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξάδερφος Τσίπρα: Η κυβέρνηση της “πρώτης φορά αριστερά” πέτυχε την μεγαλύτερη εφαρμογή των Μνημονίων!

Ξάδερφος Τσίπρα: Η κυβέρνηση της “πρώτης φορά αριστερά” πέτυχε την μεγαλύτερη εφαρμογή των Μνημονίων!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της πλήρους μνημονιακής προσαρμογής του ΣΥΡΙΖΑ από τα λεγόμενα του κυβερνητικού στελέχους Γιώργου Τσίπρα (ξάδερφος του πρωθυπουργού), ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση πέτυχε την μεγαλύτερη εφαρμογή των Μνημονίων.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του το πρωί της Παρασκευής, ο Τσίπρας υποστήριξε ότι «Δεν υπήρξε μεγαλύτερη επιτυχία στην εφαρμογή του προγράμματος στα μνημονιακά χρόνια», για να ολοκληρώσει το σκεπτικό του λέγοντας ότι ακριβώς γι’ αυτό δεν θα πρέπει να ζητούνται «παράλογα μέτρα για την Ελλάδα».

Δεν θα σταθούμε στο ολότελα θλιβερό της απόλυτης μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος από τα «γκόου μπακ, μαντάμ Μέρκελ», «θα σκίσουμε τα Μνημόνια με ένα νόμο και μια υπογραφή», «θα χτυπάμε το ντέφι και θα χορεύουν οι αγορές» κ.τ.λ., έφτασε στο να υπογράψει ένα τρίτο, πολύ πιο σκληρό και στυγνό, Μνημόνιο. Αυτό το οποίο αξίζει να επισημάνουμε είναι η παράκληση – υπενθύμιση του εν λόγω συριζαίου προς τους διεθνείς τοκογλύφους, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον πιο πιστό διεκπεραιωτή των υποθέσεών τους στην Χώρα και γι’ αυτό θα έπρεπε οι δανειστές να δείξουν κατανόηση και να μην «ζορίζουν» τόσο πολύ τους τόσο υπάκουους συριζαίους υποτακτικούς τους.

Επί της ουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλιπαρεί για κάποια «ψίχουλα» από την μεριά των δανειστών, ώστε κλείνοντας την περιβόητη αξιολόγηση να θριαμβολογήσει γι’ αυτά τα «ψίχουλα», την ίδια στιγμή που μια νέα δέσμη δυσβάσταχτων μέτρων θα κάνει την όλη ατμόσφαιρα ακόμα πιο αποπνικτική για την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-twn-surizaiwn-h-dikh-mas-kubernhsh-petuche-thn-megaluterh-e#ixzz4YypPI1Ui

Exit mobile version