Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Χαλκιδική, Πιερία

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή και ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Γ. Επιτήδειος αναφέρθηκε αρχικά στο έργο των στελεχών του κινήματος και στην συμβολή αυτών στην πορεία του κινήματος.

Συνέχισε με αναφορά στην συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με την Μέρκελ και ότι αυτό συνεπάγεται για την συνέχιση της υποταγής που επιθυμούν τα καθεστωτικά κόμματα για την πατρίδα μας. Σημείωσε ότι αυτό προκύπτει από την κατάσταση στην Γερμανία και ανέφερε τις επιπτώσεις και στο μεταναστευτικό πρόβλημα που μαστίζει την χώρα μας. Συνέχισε επισημαίνοντας την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων σε Ολλανδία, Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη και φυσικά και στην πατρίδα μας.

Κλείνοντας την ομιλία του, δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό και με αφορμή αυτές υπενθύμισε την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα μέσα από την πρωτογενή παραγωγή, που αποτελεί και πάγια θέση του προγράμματος μας όπως αυτό προκύπτει και μετά το 8ο συνέδριο του κόμματος μας. Η εκδήλωση έκλεισε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Με αμείωτο ενδιαφέρον και με τη συμμετοχή δεκάδων νέων φίλων και υποστηρικτών του κινήματος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Συκιά Χαλκιδικής πολιτική εκδήλωση κατά του μνημονίου και της λαθρομετανάστευσης.

Με τις ομιλίες των συναγωνιστών Χασάπη Στέλιου, Γραικού Φώτη και Ματθαιόπουλου Αρτέμη αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν αφ’ ενός τις δραστηριότητες του Οργανωτικού Πυρήνα Χαλκιδικής και τις παρεμβάσεις του, όπως η πρόσφατη συμμετοχή του στις αγροτικές κινητοποιήσεις του νομού, αφ’ ετέρου στα οικονομικά και στην περίφημη αξιολόγηση το «κλείσιμο» της οποίας θα οδηγήσει στην περαιτέρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας με τις ευχές όλων ο αγώνας της Χρυσής Αυγής να είναι πολύ σύντομα νικηφόρος, ώστε να απελευθερωθεί η Ελλάδα από τα κατοχικά μνημονιακά δεσμά και από τους ανάξιους που την κυβερνούν.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την ομιλία από τον Συναγωνιστή Γιώργο Χαϊδαλή με θέμα:”Για μια ελεύθερη και κοινωνικά δίκαιη Πατρίδα”. Οι Έλληνες βιώνουν εδώ και χρόνια το αίσθημα ότι το κράτος τους φέρεται με άδικο και άνισο τρόπο, ότι ο λαός πληρώνει τα βάρη και οι πολιτικοί καρπώνονται τα οφέλη.

Ο λαός δεινοπαθεί και οι πολιτικοί απλά ικανοποιούν τα θελήματα των διεθνών αφεντικών τους. Ο λαός καταλαβαίνει ότι δεν ζει εδώ και καιρό σε μία ελεύθερη χώρα αλλά σε ένα ιδιότυπο προτεκτοράτο ιδιοκτησίας ξένων τραπεζών και οίκων και ο μόνος τρόπος για να απολαύσει μια ελεύθερη και κοινωνικά δίκαιη πατρίδα είναι ενισχύοντας και υποστηρίζοντας την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn621#ixzz4Z3GJilMn

Exit mobile version