Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Ημαθία, Καβάλα, Πιερία

Το περασμένο Σάββατο κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας με τη συνδρομή συναγωνιστών από την Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στα καφέ της Μηχανιώνας μοιράζοντας εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα των εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΕΜΠΡΟΣ.

Οι Έλληνες εθνικιστές έγιναν δεκτοί με χαρά από την τοπική κοινωνία διαπιστώνοντας το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για ένα κίνημα με θέσεις για όλους τους τομείς, που έδειξε στην πράξη τι θα πει επιμονή στον σκοπό και υπομονή απέναντι στις λυσσώδεις επιθέσεις του συστήματος και των μνημονιακών ΜΜΕ.

Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με δεκάδες περαστικούς και να αναπτύξουν λεπτομερέστερα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μνημόνιο και την αντιμετώπιση του, που πάνω και πρώτα απ’ όλα προϋποθέτει την ανάληψη της εξουσίας από μία πραγματικά εθνική ηγεσία που θα αγωνιστεί ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η ενημερωτική εκστρατεία της Τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας σε ολόκληρο τον νομό. Έτσι, κλιμάκιο συναγωνιστών βρέθηκε το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια, όπου διανεμήθηκαν εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια στην λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της πόλης. Η ενημερωτική δράση συνεχίστηκε με επιτυχία στο Πλατύ Ημαθίας. Από τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών είναι εμφανές ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον και η μοναδική ελπίδα για το έθνος μας.

Καβάλα: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους πεσόντες ήρωες του Ελληνικού Στρατού. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου κλιμάκιο συναγωνιστών συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε εις μνήμη των πεσόντων του Ελληνικού Στρατού.. Την ώρα που τα κόμματα της ξενοκρατίας ξεπουλάνε την πατρίδα μας με τα μνημόνια και τις προδοτικές πολιτικές στα εθνικά θέματα, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης που τιμά τους Έλληνες που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα!

Κλιμάκιο συναγωνιστών προέβη πριν λίγες ημέρες σε μια συνδυαστική πολιτική δράση στον νόμο Πιερίας. Οι ενέργειες περιελάμβαναν αυτή την φορά ανάρτηση αεροπανό σε αερογέφυρες και αναγραφή συνθημάτων σε κομβικά σημεία και στους τρεις δήμους του νομού. Ας το γνωρίζουν καλά οι εχθροί μας ότι όσο μας λασπολογούν τόσο περισσότερο χαλυβδώνεται η πίστη μας και πως παρά τις συντονισμένες προσπάθειες κράτους-παρακράτους οι Έλληνες πυκνώνουν τις τάξεις των Ελλήνων εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn622#ixzz4ZDbSSJEX

Exit mobile version