Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα – Συνέντευξη Α. Ματθαιόπουλου στο Star Βορείου Ελλάδος

Στον απόηχο των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και με έντονο το ενδιαφέρον γύρω από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για όλα τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας, ο κ. Φυλακτός φιλοξένησε την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

1/4

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος γύρω από την οικονομία, το μνημόνιο, τα εθνικά θέματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πρόσφατες απόπειρες συκοφαντίας των Ελλήνων εθνικιστών από το μιντιακό και πολιτικό κατεστημένο, με τις οποίες το μόνο που κατάφερε είναι να αυτογελοιοποιηθεί και να υπενθυμίσει πως μοναδικό του φόβητρο αποτελεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος.

2/4

3/4

4/4

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή Σωτήρη Δεβελέκου με θέμα: “Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις”.

Ο Συναγωνιστής Δεβελέκος αναφέρθηκε στην εκστρατεία λάσπης, που εκτοξεύουν καθημερινά τα κανάλια της διαπλοκής με εντολές του ένοχου πολιτικού κατεστημένου, και τόνισε ότι το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει ούτε με συκοφαντίες, και ψέματα, αλλά ούτε και με διώξεις, και συνεχίζει τον αγώνα για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, κόντρα στην παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη και στους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους ντόπιους υπηρέτες τους.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα:”21η Φεβρουαρίου 1913- Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn623#ixzz4ZUYf06vX

Exit mobile version